Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor Televizyon Ekranlarına Geri Dönüyor: Kadroda Yok Yok!

Aşk-ı Memnu adlı diziyle televizyon ekranlarına adım atan başarılı oyuncu Zerrin Tekindor, bir süredir ekranlarda yer almıyor. En son dijital bir platformda yayınlanan Dünyayla Benim Aramda adlı diziyle izleyici karşısına çıkan Tekindor'dan hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Başarılı oyuncu bomba bir projeyle ekranlara geri dönüyor.

Ekranların unutulmaz dizisi Aşk-ı Memnu'da Matmazel rolüyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Zerrin Tekindor'u tanımayan yoktur.

Dizi projelerinin yanında pek çok tiyatroda da sahne alan başarılı oyuncu, en son dijital bir platformda yayınlanan Dünyayla Benim Aramda adlı dizide bambaşka bir rolle izleyici karşısına çıkmıştı.

Tekindor'dan bu kez hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Güzel oyuncu televizyon ekranlarına bomba bir diziyle geri dönüyor.

Tekindor, başrollerinde Hümeyra, Birkan Sokullu, Ebru Şahin, Necip Memili, Gözde Seda Altuner ve Ecem Çalhan gibi isimlerin yer aldığı Star Tv'nin yeni dizisi Ab-ı Hayat'ın kadrosuna katıldı.

20 Ocak'tan sonra çekimleri başlayacak olan ve hep 30 yaşında görünen bir adamın etkileyici hikâyesini anlatan dizide Zerrin Tekindor, "Muhterem" rolüne hayat verecek.

Dizinin kadrosu ve konusu şimdiden dikkat çekeceğe benziyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
YORUMLAR
17.01.2023

Hümeyra hanımı tek geçerim başkasını da tanımam.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ