Aşk-ı Memnu'nun Cemilesi Pelin Ermiş'i Hiç Böyle Görmediniz! Son Hali Şaşırttı...

Bir zamanlar herkesi ekranlara kilitleyen dizi Aşk-ı Memnu unutulmaz diziler arasına girerken oyuncuları ve karakterleri de hala konuşuluyor. Dizide evin yardımcısının kızı olarak bilinen Cemile karakterine hayat veren Pelin Ermiş'in son hali ise herkesi şaşırttı. Dizideki halinden çok farklı olan Ermiş güzelliğiyle göz kamaştırdı. İşte Pelin Ermiş'in son hali...

Aşkı Memnu'nun Cemilesi Ağızları Açık Bıraktı

Unutulmayan diziler arasına adını yazdıran Aşk-ı Memnu tekrar bölümleriyle karantina günlerinde de ilgi odağı olmuştu. Şu sıralar tekrar ekranlara geleceği öğrenilen Aşk-ı Memnu yeniden gündeme geldi.

Aradan geçen yıllar ile birlikte Aşk-ı Memnu oyuncularının değişimleri de oldukça konuşuluyor. Aşk-ı Memnu dizisi ile yıldızı parlayan Pelin Ermiş de bunlardan biri.

Fazla kilolarından kurtulduktan sonra yüzüne estetik yaptırdığı iddia edilen 39 yaşındaki Pelin Ermiş'in son hali dikkat çekti.

İşte Pelin Ermiş'in Son Hali

Pelin Ermiş, estetik yaptırdığı iddialarını yalanlasa da sosyal medya kullanıcıları neredeyse tanınmayacak halde olan oyuncunun estetik yaptırdığı yönünde hemfikir.

Pelin Ermiş Kimdir?

Pelin Ermiş, 21 Ağustos 1982’de İzmir’e doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Ermiş, 2006 yılında “Şöhret Okulu” dizisi ile televizyon dünyasına adım attı. 

2008 yılında Beren Saat, Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya‘nın başrollerini paylaştığı, yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği “Aşk-ı Memnu” dizisinde yer alan Pelin Ermiş, canlandırdığı Cemile karakteri ile adını duyurdu.

“Mazi Kalbimde Yaradır”, “Adını Feriha Koydum”, ”Emir’in Yolu”, “Hangimiz Sevmedik” gibi dizilerde rol alan Ermiş, birçok tiyatro oyununda başarılı performanslar sergiledi.

Pelin Ermiş ayrıca “Cehennem 3D”, “Bekçi” ve “Kiraz Mevsim” filmlerinde rol aldı.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı