Aşk-ı Memnu Halt Etmiş! Twitter Gündemine Düşen Öykü, Enayi ve Erasmus Muharrem'in 330 Tweet'lik Acayip Hikayesi

Sen neymişsin be #erasmusmuharrem!

Twitter gündemi bugün enayienayi adlı bir kullanıcının beş günde hazırladığı ve 330 tweet'ten oluşan ibretlik flood'uyla adeta fokur fokur kaynıyor.

twitter.com

Oldukça karmaşık olayların zuhur ettiği bu flood, görmüş olduğunuz şu tweetle başlıyor. 👆

28 yaşındaki enayienayi'nin anlattıklarına göre kendisi yaşadığı ilişki sonrası ağır depresyona girmiş, hatta intihara kalkışmış.

twitter.com

Yaşadıklarının sorumlusu olarak da 6-7 yıldır tanıdığı ve başta abi-kardeş gibi başlayıp sonrasında da duygusal birlikteliğe doğru evrilen bir ilişki yaşadığını söylediği Öykü'yü görüyor. 

Olay örgüsü çok karışık ve flood da çok uzun olduğundan sizin için olayı özet geçmeye çalışacağız. Ama size şöyle söyleyelim, biz Aşk-ı Memnu bölümlerinden beri böyle bir olayın içine düşmemiştik.

Efendiiiiim, her şey esas kızımız Öykü, tweet sahibi esas oğlanımız enayienayi ve hikayenin Behlül'ü olan 'Erasmus Muharrem' üçlüsü etrafında gelişiyor...

Öykü 16-17 yaşlarındayken o dönem 24 yaşında olan enayienayi ile sosyal medya üzerinden bir arkadaşlık kuruyor ve sonrasında iş flört boyutuna evriliyor. 

Öykü’nün yaşı küçük olduğu için o dönem büyüyüp serpilsin diye bekleyen enayienayi, onunla uzaktan uzağa flörtleşiyor ve kendisinin deyimiyle Öykü 'ellerinde büyüyor'.

Tabii bu 6-7 yıllık münasebette toplam 4 kere görüşüyorlar, sexting deseniz bir elin parmağını geçmiyor ve Öykü de küçük olduğundan aralarında cinsel bir münasebet yaşanmıyor.

Ne zaman ki Öykü büyüyüp Erasmus yollarını tutuyor, işte orada devreye Erasmus'ta tanıştığı ve şu an TT listesinde de göreceğiniz Muharrem adlı genç giriyor. 

Öykü’yle 'Erasmus Muharrem' arasındaki ilişki ciddiye bindiğinde enayienayi de bunca sene el elde baş başta beklemenin sonu böyle mi olacaktı diyerek yaşadığı bu hayal kırıklığı ile Twitter’a Manas Destanı’yla boy ölçüşecek uzunluktaki flood’u yazıyor.

Sonlara doğru şöyle bir serzenişi var enayienayi'nin👇

twitter.com
twitter.com

Öykü ise tüm bunların sonunda enayienayi'ye onu hayatında istemediğini söylüyor. Sonrasında da enayienayi cephesinde yaşananları ilk tweet'te görüyoruz zaten.

Valla biz bu işin içinden bir türlü çıkamadık! Malum, olaylar epey bir karışık. Ha siz çıkabilirim derseniz, flood'un tamamını okumak isteyenleri şuraya alalım.

Tabii, biz bunları bu kadar anlattık ama gündeme asıl damga vuran bir başka isim var: Erasmus Muharrem!

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

twitter.com
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

twitter.com

Siz bu sosyal medyada başlayıp Erasmus'la ülke değiştiren garip ilişki yumağı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

Hazırlıklı Olun! Günümüz İlişkilerinde Bizi Bekleyen En Yaygın ve Sinsi Tehlike: Love Bombing!
En Karanlık Zihinlerin Bile Rahatsız Olacağı Psikolojik İşkence Yöntemi: Gaslighting

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
09.07.2020

Benim merak ettiğim bu hikaye doğru ise kızı ne kadar ifşaladığı burada saplantı ve taciz söz konusu, sosyal medya da kamu desteği arar gibi 330 tweet atan insan patolojik vakadır. Edit: Maalesef doğruymuş.. Kadının uğradığı sistematik tacizi ve ısrarlı takibi şikayet edip üzerine de daha fazla dayanamayıp ifşa edeceğini söylemesi üzerine başlamış! Flood'un yazılma amacı ifşalanmadan önce zaten ifşa etmekmiş. Adam alenen suç işliyor, suç işlediğinin de farkında ve bütün bunlara rağmen kendisini haklı sanıyor. Bu seviyede bir gerçeklikten kopmanın temeli çok daha eskiye dayanıyordur adamın tedavilik olduğunu anlıyoruz. Neyse ki kız korunaklı bir yerde ve güvendeymiş.

11.05.2022

hemen ajitasyon yapmayın kız tehlikede falan sadece anksiyete bozukluğu davranış bozukluğu var

09.07.2020

24 yaşındayken salak gibi 16 yaşında kız kovalarsan öyle olur.. sik kırıgı beklemiş olman bir şey degiştirmiyo 16-17 yaşında kızın kararları kaç yaşına kadar kaç kere degişiyo haberin var mı? yok amk olsa böyle sonuçlanmazdın zaten.. 21-22 yaşlarında olan kendi akranlarına yanaşamamış sonra da gelmiş sosyal medyada saatler harcayıp flood yazmış yarrak.. kız sana ne borçlu siktirip gidip başka insanlarla sosyalleşseydin yok kendini saklamış yok bilmemne..

Psikolojik sorunları olan, saplantılı, sosyal beceriler anlamında eksik ve pasif olduğu için yaşıtlarıyla ilişki kuramamış ve 17 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelmiş, dört yılda sadece birkaç kere gördüğü kızla sevgili olduğunu zanneden, çok sevdiğini söylediği (gayet sağlıklı insan ilişkilerine sahip ve sosyalleşebilen) kızı çeşitli hakaretlerle manipüle etmeye çalışan, cinsellik konusunda fazlasıyla takıntılı bir tutum sergileyerek kızı adeta taciz eden bir adam... Bozuk Türkçesi de cabası. Ekşi Sözlük'te paylaşılma ve yayılma hızı, kullanılan dilin aşırı özenti ve elit olmasıyla yazıyı yazanın içine kapanık ve kendini geliştirememiş halinin çelişmesi ve kıza ait olduğunu iddia edilerek paylaşılan hesapların fazla fake olması göz önüne alındığında troll içerik gibi duruyor. Yazılanlar gerçekse de böyle bir insanın varlığını bilmek biraz ürkütücü, umarım kızın başına bela olmaz. Türkiye'de bu kafa yapısına sahip ne yazık ki çok erkek var.

TÜM YORUMLARI OKU (47)