Aşk Hayatında Dikiş Tutturamayan Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'dan Derin "Behlül" Yorumu!

Saba Tümer'e konuk olan ve aşk hayatında da bir türlü dikiş tutturamayan Müjde Uzman, aşka dair yaptığı derin 'Behlül' yorumuyla gündeme oturdu!

Kızılcık Şerbeti'nde önce Settar Tanrıöğen'in sonra Ahmet Mümtaz Taylan'ın canlandırdığı Apo'nun biricik Alev'i Müjde Uzman, iki sezondur fırtınalar estiriyor biliyorsunuz!

Çalkantılı hayatıyla da dikkat çeken güzel oyunucunun adı, en son önce Sinan Akçıl, sonra Oğuzhan Uğur ve ardından yine Sinan Akçıl'la anılmıştı hatırlarsanız.

Geçtiğimiz haftalarda "tükendim" vurgusu yaptığı hayata dair büyük serzenişi ve yorgunluğuyla gündeme gelen Uzman, Saba Tümer'in programına konuk oldu.

Programdan birçok kesit dikkat çekti fakat aşkta bir türlü dikiş tutturamayan güzel oyuncunun aşka dair döktürdüğü "Behlüllü" inciler gündeme bomba gibi düştü!

"Peşinden koşup, ikna ettikten sonra vazgeçen erkeklere 'Behlül' diyorum. Korkaklığın anatomisi oldu bu isim. Behlülllük bu!" açıklamasında bulunan Uzman, kimilerine "ağzından bal damlıyor" dedirtti, kimileriniyse kızdırdı! 🙈

Buyurun, yorumlara beraber bakalım! 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇 Siz ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlarda buluşalım!

twitter.com

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR

Gündem olma çabaları kabak tadı verdi çakma Bihter Bence kendisi erkekleri tüketiyor yazık 😂😂😂😂😂🤮🤮🤮🤮

07.07.2024

AYIP LAN KOSKOCA ONEDİO KIZILCIK ŞERBETİNİN REKLAM OFİSİ OLMUŞ DURUMDA YETER YA 11 MAYISTAN BUGÜNE KADAR 69 GÜN İÇİNDE KIZILCIK ŞERBETİ İLE ALAKALI 128 ADET İÇERİĞİNİZ VAR AYIP.

08.07.2024

Abi saydinmi

08.07.2024

onedioda son 2 gunde bu kadin ana başlıklara 4 farkli haberle geldi, hepsi tek videodan, hepsi manasiz paylasimlar. METRES ALEV yazmaktan sıkıldım, editorler reklam almaktan sıkılmadı. Bu ulkede METRES ALEV karakterini canlandiran oyuncudan başka haber niteligi tasiyan bir sey yok mu size gore ya?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ