Aşk Dedikodularını Kabul Etti: Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan'ın Birlikteliği Goygoycuların Diline Düştü

İnci Taneleri'yle ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan'ın, iki yıldır herkesten gizlediği bir mankenle aşk yaşadığı iddia edilmişti. Dedikoduların ardından da Cansu Taşkın çıkmıştı. Genç model, katıldığı bir programda Erdoğan'la aşk yaşadığını ilk kez açıkladı. Aralarında epey bir yaş farkı olan ikilinin ilişkisine de yorum yağdı!

Uzun bir aranın ardından İnci Taneleri dizisiyle ekranlara dönen Yılmaz Erdoğan, senaryosunu kaleme aldığı yapımda canlandırdığı "Azem" karekteriyle gündemde.

Belçim Bilgin'den boşandıktan sonra adı aşk iddialarına karışmayan usta oyuncu hakkındaki bombayı Bircan Bali patlatmış ve kendisinin herkesten gizlediği bir sevgilisi olduğunu iddia etmişti.

Bu güzelin de, 2011 yılında Best Model Of Turkey'ye katılıp derece alamayan ardından da 2012 yılında Idol Of Models'de boy gösterip ikinci olan Cansu Taşkın olduğu ileri sürülmüştü.

Modelliğin yanısıra oyunculuğa ve yarışma hostesliğine de yönelen Cansu Taşkın'ın iki yıldır Yılmaz Erdoğan'la aşk yaşadığı haberleri de aldı başını gitti.

Aralarında 25 yaş fark olan ikilinin aşk dedikoduları ortalığı kasıp kavurmuş ve herkes bu iddiaların doğru olup olmadığını merak etmişti.

Cansu Taşkın Pınar Kerimoğlu'nun sunduğu YouTube programına konuk oldu. Daha önce başta Ronaldo olmak üzere pek çok ünlü isimden mesaj aldığını söyleyen Taşkın'a ilişki soruları soruldu.

Sorulan aşk haberleri karşısında konuşan Taşkın ilişki iddialarını "Olaylar evet gerçek. Özel hayatımı hiçbir yerde konuşmadım konuşmamaya da devam. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi?" diyerek kabul etti.

Cansu Taşkın, sevgilisi Erdoğan'ın tıpkı Azem karakteri gibi düzeltmeler yaptığını belirterek "Yanlış kelimeler kullandığımda beni düzeltiyor." ifadelerini kullandı.

Detayları da burada anlatmıştık:

Yılmaz Erdoğan'la Aşk Yaşadığını İtiraf Eden Cansu Taşkın "Kötü Bir Şey Yapmadık" Sözleriyle Dikkat Çekti

Tabii aşk iddiaları doğrulanınca da sosyal medyada hareketlilik başladı doğal olarak. Hadi gelin kim ne goygoy çevirmiş bi' görelim...

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir

Yeni Şarkısı "Dön Geri" ile Ortalığı Yıkan Tan Taşçı'nın Yapay Zekalı Sezen Aksu Düeti Yüreklere Dokundu
Cinsiyet Geçiş Sürecini Tamamlayan Mika Raun'un Son Hali Kelimeleri Kifayetsiz Bıraktı!
Çiçeği Burnunda Anne Yasemin Tatlıses'in İkizlerini Şanlıurfa Halayıyla Uyutma Yöntemini Görmelisiniz

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
08.04.2024

Bazı erkekler yolunmayı bazı kadınlar mendil gibi kullanılıp atılmayı hak ediyor... Bazıları birbirine bu anlamda çok yakışıyor tıpkı bunlar gibi.. Ayrıca @stilettoluanarşik kitabın ortasından yazmış 💯 katılıyorum 👌

08.04.2024

Ulan orta yaş krizi sen neler yaptırıyorsun adama :D

08.04.2024

Çok farklı tarzlar nasıl anlasabiliyorlar ki ki ayrimiydi acaba 😢

TÜM YORUMLARI OKU (12)