Aşk Alarmı! Danla Bilic'in Yeni Sevgilisi Poyraz Teoman'ın Kim Olduğunu Merak Edenleri Şöyle Alalım

Harcama bu çocuğu Danla, Poyraz çok efendi bir adamdır 😍

Her magazin gündemine bir Danla haberi gelmezse olmuyor biliyorsunuz. Bu sefere de Danla'nın aşk hayatı ve yeni sevgilisi gündeme bomba gibi düştü.

Bugüne kadar Danla'nın bize ilan ettiği bir tek "tatlıcı" olan aşkı Berat Demir'i biliyoruz. Sonrasında ya aradığı aşkı bulamadı ya da bizden sakladı; kim bilebilir?

Ancak Danla, 14 Şubat'ta Dubai'de tatil yaparken Instagram'da "Suç ortağı" yorumuyla bir fotoğraf paylaşınca kafalar karıştı.

Evet bu poz! Danla'nın "suç ortağı" dediği kişi Poyraz Teoman. Şimdiden söyleyelim, pek fenomen tayfa ya da sosyal medyayla işi olan bir çocuk değil Poyraz.

Kendisi aslen Trabzonlu olan ve Ankara'da yaşayan bir ailenin küçük oğlu. Poyraz'ın bir de güzeller güzeli ablası var, o da eğitimine yurt dışında devam ediyor.

Poyraz'ın babası turizmci ve bir holdingin yönetim kurulu başkanı, annesi ise ev hanımı. TED Ankara Koleji'ndeki eğitiminden sonra Bilkent Üniversitesi'nde Ekonomi okuyan Poyraz, eğitimine Paris'te devam etti.

Kimseyle karşılaştırmış olmayalım ama Poyraz'ın oldukça efendi bir adam olduğu yakın çevresi tarafından bilinir; bu da bizim size verdiğimiz ekstra bir bilgi olsun. Harcama bu çocuğu Danla 😁

Danla henüz çıkıp "evet sevgiliyiz" ya da "saçmalamayın, o benim arkadaşım" demedi gerçi. Neyse her şekilde mutlu olsunlar tabii, bize düşen sadece bu. Hadi bakalım, neler olacak göreceğiz...

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
15.02.2021

Kim böyle varoş sonradan görme görgüsüz biriyle birlikte olmak ister ki? Sanırım para olunca her şey geri planda kalıyor..

15.02.2021

Haberi danlanın yaptırdığı o kadar belli ki hhaahahahh

15.02.2021

Bu haberler bitene kadar yazıcam “BİZENE AMK” cidden bunları merak eden var mı .İçeriği de okumadım direkt yorumlara geldim

15.02.2021

Her habere tıklayarak tıklanma sayısını ve yorum yazarak yorum sayısını, yani kısaca etkileşim sayısını artırdığın sürece üzgünüm ama bu haberler bitmeyecek :( Çünkü amaç senin bu içeriği okuman değil, buraya yorum yazmak için inene kadar gördüğün ortalama 5 adet reklamı görmen. Eğer Danla veya x kişi başlığını daha fazla kişi görüntülüyorsa bu reklam daha fazla kişiye ulaşmış demektir yaniii bu içerikler yapılmaya devam edilecek. :(

TÜM YORUMLARI OKU (15)