Aşk Acısı ile Yürek Sızlatan Dede: '5 Sene Oldu Hanım Vefat Edeli, Varım Yoğum Oydu'

YıuTube kanalı Mikrofesto'nun yaptığı sokak röportajlarından birine konuşan dede, aşk acısıyla yürekleri dağladı. 5 sene önce kaybettiği eşine özlem duyan dedenin o sokak röportajını izliyoruz...

Mikrofesto ekibinin videosunun tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
19.01.2019

Yahu kimbilir neneye neler çektirmiş, keske nene de konuşabilseydi, ama işte cevap hakki olmadigi icin salla dur arkadan...Benim halam vefat etti eniştem nasıl ağlıyordu ama nasıl sonradan annemler anlattı neler neler yaşatmış halama. Kesin bu amca da kadir kıymet bilmemiş zamanında, eşini kaybettikten sonra yalnız kalıp, aklı başına gelmiş. Erkekler giden hanima degil, yalnız kaldığı için hizmetini kimse yapmadığı için ağlar. Sorsa evliliği bu yaşta anında kabul eder. Bu yaşlıların aşk meşk işine pek inanmam. Yalnız kalmıştır üstü başı yemesi eskisi gibi değil. Çevremizde çok var. Erkek icin kadin derleyici toparlayicidir yaşarken bunu pek farketmez, dolayisiyla deger de vermez hanımına, ne zaman hanımını kaybederse aklı o zaman başına gelir, bu yaştaki erkekler için hizmet, hayat arkadaşlığı daha önemlidir, ondandır eşi vefat eden erkeklerin hemen evlenme egilimleri.

19.01.2019

muhakkak hanımlarını sevmişlerdir. ama bu dünyada özellikle o yaşta dul kalmak yalnız yaşamak zor olsa gerek . empati yaparsanız anlarsınız heralde.

20.01.2019

Bu gençlere biz sözün var mı Var o gözlüğü çıkar da yüz yüze sohbet edelim

20.01.2019

Adam icini dokuyor, yanindaki yavsak yavsak siritiyor. Ustune bir de damar muzik koyup servis ediyor. Iste toplumun kanseri bunlar.

TÜM YORUMLARI OKU (7)