Asit İçtiği Ortaya Çıktı! Hatay'da 9 Yaşındaki Kızını Öldürüp İntihara Kalkışan Kadın Yaşamını Yitirdi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 9 yaşındaki kızını bıçakla öldürüp intihar teşebbüsünde bulunan kadın, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Çay Mahallesi'nde dün bir apartmanın ikinci katında eşinden ayrı yaşayan Bahar Berberci S, henüz bilinmeyen nedenle kızı Elif Eylül S'yi (9) bıçakla kalp bölgesinden yaraladı.

Asit olduğu değerlendirilen madde içti

Kadın, aynı bıçakla kendisini de vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayıp asit olduğu değerlendirilen madde içti.

Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine yönlendirilen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı kadın ve kızını İskenderun Devlet Hastanesine kaldırdı.

Müdahaleye rağmen kurtarılamadı

Elif Eylül S, hastanedeki müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Aynı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Bahar Berberci S. ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ne olmuştu?

9 Yaşındaki Kızını Öldürüp İntihara Kalkıştı!

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin Cinayetinde Yeni Gelişme! Katilin Kim Olduğunu Açıklayan İtirafçı: "Katil, Amca Salim" Dedi
YORUMLAR
20.04.2022

evlilik ve ebeveyn ehliyeti şart , vallahi şart billahi şart.

20.04.2022

''Akıl Sağlığı'' önemli bir nokta...Psikolojik sorunları olduğu zaten tedavi görüyor oluşundan ötürü devlet tarafından onaylanmış, devletin varsa eğer bu kişilerin çocuklarına el koyması gerekir bence.. Yazık nasıl bir ruh ahi içindeki ki, hem yavrusuna hem kendisine kıymış..

20.04.2022

bi yerde haklısın ama unutmaki cocuklar "mal" değil, devlet dahi olsa öyle pat diye el koyamıyor çocuğa. kanunlar var. psikolojik problem çağın hastalığı. hemen hemen herkeste bi problemler var. böyle her insanın çocuğuna el konamaz. burada hastanede de iş bitiyor. devlet hastanelerinin psikoloji servisleri kötü. doktor kadınında problem olduğunu raporlamış ama teşhis ne acaba? misal diyelim takıntı ise devlet, anne takıntılı diye çocuğa el koyamaz. annenin çocuğa veya kendisine zarar verme ihtimali doktor tarafından teşhis edilip raporlanması lazımdı. hiç bi doktor hastaya ayırdıkları 20-30 dakika gibi bi sürede bu teşhisi koyamaz. bunlar uzun seanslar sonucu ortaya çıkan bulgular..

20.04.2022

Allahım bir insan yavrusunu nasıl bıçaklar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ