Aşiret Düğününde Geline 6 Kilo Altın Takıldı, Halay Çekenlerin Üzerine Dolarlar Saçıldı

Şanlıurfa'da, aşiret düğününde geline 6 kilo altın takılırken, gece sonunda açılan sandıktaki zarflar, iki valize dolduruldu. Halay çekenler ise nasibi aldı. 

İzol aşireti mensubu iş insanı Mehmet Aydınlık ile bankacı Ayşegül Altuner hayatlarını birleştirdi. Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen düğüne, bölgedeki aşiret reisleri ile yüzlerce kişi katıldı.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin nikahlarını kıymasının ardından dans eden çiftin ve halay çekenlerin üzerine davetliler, 1 dolar ile Türk lirası banknotları saçtı.

Deste deste dolarların ve Türk lirasının havada uçuştuğu düğünde, orkestranın görevlendirdiği 10 kişi ise yere atılan paraları toplayarak çantalara koydu.

Yöresel yemek ikramı yapılan düğünde, özel kutu ve tepsilerde getirilen 6 kilo ağırlığında bilezik, taç, kemer, gerdanlık ve kolye gibi takılar geline takıldı.

Altınların ağırlığı nedeniyle hareket edemeyen geline yakınları yardımcı olurken, altın takmayan davetliler ise salondaki sandığa para ve altın koyarak isimlerini yazdıkları zarfları attı.

Gece sonunda açılan sandıktaki zarflar, iki valize dolduruldu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde çiftin yakınları, davetlileri havaya ateş açmamaları konusunda sık sık uyardı.

20 Plaja Gece Yasağı Getirildi: Cezası 387 Bin TL
Komşudan Geliyor! Çöl Tozu Alarmı: Perşembe Günü Zirve Yapacak
Messi'nin Hayatını Değiştirdi: Dünyanın En Pahalı Peçetesi!
20 Plaja Gece Yasağı Getirildi: Cezası 387 Bin TL
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
YORUMLAR
18.05.2024

Nereden nasıl kazanılmış ? Yok mu “bakan” ? 👀👀

18.05.2024

mk bu insanlarin cevresindeki adamlarda her birinin bin donum tarlasi var sadece destekleme parasini herifler cuvallarla aliyor sen neyden bahsedion

18.05.2024

İsteseler üç katıda takılır. Vergisiyle ödenen kazanç yok nasılsa kaynak geniş

18.05.2024

devlet bize bakmiyir diyenlerin ağaları

TÜM YORUMLARI OKU (14)