Aşka düşüp, evleneceği adamı bulduğuna emin olunca üstüne müthiş bir sakinlik çöken ünlü şarkıcı İrem Derici, kendisine saydıran takipçisine verdiği kibar cevapla şaşırttı!
Buyurun, detayları beraber inceleyelim!
Aşka düşüp, evleneceği adamı bulduğuna emin olunca üstüne müthiş bir sakinlik çöken ünlü şarkıcı İrem Derici, kendisine saydıran takipçisine verdiği kibar cevapla şaşırttı!
Buyurun, detayları beraber inceleyelim!
Ne zaman midesinde kelebekler uçuşmaya başlasa daha sakin, daha bir ferah hisseden İrem Derici, yaklaşık bir yıldır DJ ve dansçı Melih Kunukçu ile beraber.
Hatta bu sefer yıllardır 'asla' dediği şeyi, evliliği kabul ettiren hatta çocuğa bile yeşil ışık yaktıran bir aşk yaşıyor kendisi. Yıllardır aradığı aşkı bulmasını, hak ettiği değeri görmesini bekleyen sevenlerinin keyfi de en az İrem'inki kadar yerinde! Heyecanla çiftin düğününü beklerken, her geçen gün İrem'in biraz daha pamuk gibi oluşuna, içinden çıkan meleğe şahitlik ediyoruz!
Kimsecikler küsmesin istiyor, herkesi alttan alıyor, ara buluculuk yapmaya çalışıyor ve hepimizi çok şaşırtıyor! Malum biz onun lafı gediğe koymalarına alışığız! Tuhaf gelse de onu böyle de çok seviyoruz.
İrem Derici'yi takip eden bir kullanıcı, durduk yere sinirini kusmaya karar verdi ve Paris gönderisinin altına, 'İnsan parayla nasıl bu kadar itici olabilir ya? Ayrı kimlik kartı falan al bence' yorumunu bıraktı.
Bunu gören, bizim bildiğimiz İrem Derici, yüksek oktavdan bir cevap verir, takipçisine haddini hemen oracıkta bildirirken lafını da esirgemezdi. Fakat hayır...
İrem Derici oldukça yumuşak bir giriş yaparak takipçisine, 'Güzel kızım' diye seslendi ve 'Niye beni takip ediyorsun? Hakaret etmek içinse takipten çık, alarm kur ara ara, gel öyle hakaret et. Kendinle çelişme' önerisinde bulundu ve kalp bıraktı.
Valla ne diyelim! Aşk bazılarımıza daha çok yarıyor herhalde!
takipçiye bak. ilkinde vurmuş, ikincide toprak atmış 🤣🤣🤣
eleştirinin de bir sınırı var önümüze gelen herkese tukaka yapamayız dediği gibi beğenmeyen takipten çıkar yani hem kadını takip edip hem de o kadar kötü söze gerek yok yani insanda birazcık insanlık olacak yani ha kıskanıyorsa o ayrı kendi de gitsin o zaman
ünlülere hakaret edip ün kazanmaya çalışmak ...