Aşı Yaptırmamış: Koronavirüs, 17 Yaşındaki Lise Öğrencisini Hayattan Kopardı

Osmaniye'de lise öğrencisi Selma Gülce, koronavirüs nedeniyle entübe edildiği hastanede 15 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Gülce'nin aşı yaptırmadığı öğrenildi. 

Bahçe Anadolu Lisesi'nin 10'uncu sınıf öğrencisi Selma Gülce, koronavirüs nedeniyle fenalaşınca 28 Ekim'de, Osmaniye Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. 

Sağlık durumu ağırlaşan Gülce, entübe edildi. Hastanede 15 gün yaşam mücadelesi veren Gülce, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Aşı yaptırmadığı öğrenilen Selma Gülce'nin cenazesi, Hasanbeyli ilçesindeki Kızıldere köyü mezarlığında toprağa verildi.

Popüler İçerikler

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
12.11.2021

Ya bırakın aşımış. Aşılısı da aşısızı da ölüyor. Aşının koruduğu falan yok. 3 doz aşı olmuş kaç kişi hayatını kaybetti bölgemde. Hele Entübe edildi ise yaşama şansı %50. Verdikleri ilaçlar koronodan daha fazla zararlı.

12.11.2021

Aşı olmuş bir genç olarak aşı kesinlikle tamamen koruyamaz ama aşısız Corona olduğunda cigerinde şimdi olmasa bile ilerde sıkıntı yaratacak hastalıklara davetiye çıkarabilir.Aşı sadece bu oranı düşürür.Ha yine herkesin kendi irade isteyen yapar isteyen yapmaz.Aşısız olanları özellikle belirtiyorlar ki belki insanlar gidip aşı olur diye.Ama şu da bir gerçek ki aşılı olanlar aşısız olanlara göre daha az yoğun bakıma yatıyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ