Aşı Yaptırmamış: Işıl Hemşire Koronavirüse Yenildi

Yaklaşık 15 gündür hastanede koronavirüs tedavisi gören hemşire Işıl Dalgın, yaşam mücadelesini kaybetti.

İzmit'te Seka Devlet Hastanesi’nde görevli hemşire Işıl Dalgın, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Işıl hemşirenin koronavirüs aşısı yaptırmadığı öğrenildi.

Seka Devlet Hastanesi’nde görev yapan hemşire Işıl Dalgın, bazı semptomların görülmesi üzerine koronavirüs testi yaptırdı.

Testi pozitif çıkan ve tedavisine başlanan Işıl Dalgın, durumunun ağırlaşması nedeniyle hastaneye yatırıldı. Yaklaşık 15 gündür hastanede tedavi gören Işıl hemşire bugün öğleden sonra hayatını kaybetti

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
22.11.2021

arkadaş niye aşı yaptırmıyorsun,neyden korkuyorsunuz,sonsuza denk yaşamayımı düşünüyorsunuz,her insan bir gün ölmeyecekmi,neyin inadı bu.

22.11.2021

önlem almak desem.

22.11.2021

Mekanı cennet olsun, yakınlarına Allah sabır versin. Ölmüşün arkasından denecek başka bir şey yok.

22.11.2021

Ya Allah aşkına aşılı olan insanlarında öldüğünü duyuyoruz görüyoruz bir salın artık insanları isteyen olsun istemeyen olmasın ölen ölsün kalan kalsın herkes bağışıklığına boğazına dikkat etsin tedbirine dikkat etsin!!

22.11.2021

Maalesef bu bireysel bir durum değil. Aşı olmayanlar virüsün mutasyon geçirmesini sağlıyor ve ortaya daha güçlü bir virüs çıkıyor. Ayrıca aşı olmayanların hastalanma oranı daha fazla bu da sayıyı artıyor. Turizm, ekonomi, eğitim ve iş hayatı virüs ortalıkta kol gezdiği için etkileniyor. Aşı olmamak bir seçim. Evlerinden dışarı çıkmasınlar, benim hayatımı ve yaşam koşullarımı tehlikeye atmasınlar.

TÜM YORUMLARI OKU (12)