Aşı Karşıtlarının Akıl Tutulması Yaşatan Yorumlarını Okuyunca Kimlerle Yaşadığınıza İnanamayacaksınız

İyi ki böyle bir ailem yok diye seviniyorum şu an. Bunlar nasıl kafalar?

Tüm dünyanın gözü kulağı Covid 19 için geliştirilen aşılarda. Salgını bitirmenin ve hastalığı önlemenin en önemli yöntemlerinden biri şüphesiz aşılanmak.

Ancak hâlâ daha çocukların doğumundan itibaren yaptırılması gereken zorunlu aşıları yaptırmayan ebeveynler var. Bu doktorun şahit olduğu olay gibi.

Olayın detaylarını ve tepkilerini bu içeriğimizde yazmıştık. Instagram üzerinden de paylaştığımız içeriğin altına aşı karşıtlarının akıl durduran yorumları geldi.

40 Günlük Bebeğini 'Aşı Karşıtlığı' Zihniyeti Yüzünden Neredeyse Ölüme Terk Eden Anne

Başkalarının adına utanmak diye bir his vardır, okurken onu yaşayabilirsiniz. Buyurun akıl tutulma seansına...

Biz susalım, Prof. Dr. Bingür Sönmez konuşsun ve cevabı o versin. Çünkü alkışlanacak kadar güzel konuşmuş Hoca 👏

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
27.12.2020

affet annecim demiş delireceğim. paracelsus'un bir sözü olduğu rivayet edilir. "bütün maddeler zehirdir, zehirle ilacın tek farkı dozdur" yani sen uygun dozda su almadığın takdirde su bile öldürür asıl mesele dozun iyileştirecek miktarda olması. mesela alüminyum kazanına atmayacaklar çocuğunu abla sakin ol doğru dozda verilip korunma sağlanmasına neden olacak.

Bu tarz insanların çoğunlukla gizli büyük oyunları hemencecik görebilen çok zeki muhafazakarların arasından çıkması bir tesadüf mü acaba?

Zaten bu kafalar muhafazakarlardan çıkıyor,Da Vinci'nin şifresi izlemişte gelmiş sanki hepsi,komplo teorisine gelince ustalaşıyorlar,zaten ne geldiyse başımıza muhafazakar zihniyet yüzünden gelmedi mi?

27.12.2020

Veremden insanlar ölüyordu çaresizce!Veremide sarmısak ve soğanla yenmeyi unutmuşlar o yüzden aşıyı icat etmişler. Sonra bir bakmışlar işe yarıyor. Diceğim o ki sarmısak soğan yiyin doğal antibiyotik. üstünede aşı olun.! Bebeklerinize yaptırmağınız her aşı için yıllar sonra yine hastalıklar türediğinde sizinde canınız yanar bizimde. Salak olmayın.Allahım hepsinin ağzına vurasım var yaa nasıl gıcık oldum.

TÜM YORUMLARI OKU (49)