Aşı Karşıtlarını Savunan Erkan Petekkaya Yaptığı İlginç Açıklamayla Herkesi Yine Şaşırttı!

Dün akşam yeğeni Levent Çatmaz'ın düğününe katılan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı. Aşının uygulanma biçimine karşı olduğunu söyleyen Petekkaya, 'Onlar aslında aşı karşıtı değiller uygulama biçimine karşılar. Ben da aşının uygulanma biçimine karşıyım' dedi.

Dün ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın yeğeni Levent Çatmaz, sevgilisi Seren Kestel ile dünyaevine girdi.

Yeğeninin düğününde yakın dostlarıyla buluşan ve duygusal anlar yaşayan Petekkaya, gecede mutluluk gözyaşları döktü...

Sanat, spor ve iş dünyasının ünlü isimleri de düğünde bir araya geldi. Geceye katılanlar arasında Tuncay Şanlı ve Bülent Serttaş da vardı.

Levent Çatmaz-Seren Kestel çiftinin nikah şahitliğini Erkan Petekkaya, ünlü oyuncunun eşi Didem Petekkaya, Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Başkanı Serdar Adalı ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu üstlendi.

Düğün çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, aşıyla ilgili yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı!

Aşı karşıtlarını savunan Petekkaya, 'Onlar aslında aşı karşıtı değiller uygulama biçimine karşılar. Ben de aşının uygulanma biçimine karşıyım' dedi.

Dikkat çeken açıklamalarına devam eden oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

'Dünya Sağlık Örgütü kimin elinde? Ne oluyor, bu işler nasıl dönüyor? Niye durmadan insanlara BioNTech vuruyorlar? Biz de vatandaş olarak ve başka insanları tehlikeye sokmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Çözmemiz gereken en büyük sorun pandemidir.'

İşte o sözleri:

Siz Erkan Petekkaya'nın söyledikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gelin tartışalım!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
24.09.2021

Hakikaten bizim millet kadar ne istediği belli olmayan ne höpürdetmeye ne köpürdetmeye gelen bir dediği ötekini tutmayan ipiyle kuyuya inilmez bir millet var mı merak ediyorum. hahahha ulan daha geçen sene korona öptü anamızı mahvetti nerde bu aşı niye bulmuyorlar çaresini diye salya sümük olanlar evde tıp profösörü olmuşlar galiba ki şimdi de bu aşı bizi kısır yapacak çip takacak civciv çıkacak kuş çıkacak diyorlar. haaaa öper misin sabaha mı bırakırsın. ulan dallama sen küçükken bcg tetanos kızıl, çiçek, menenjit vs aşıları olmadın mı tarrak kafa. onları üreten firmadan alıp alıp oluyordunuz şimdi mi niye alman firması diyorsun hıyar. hadi çocuğuna verem aşısı yapma o zaman su çiçeği aşısı yapma onu da bir firma üretiyor biz de alıyoruz.. ya arkadaş bunların oyu ile benim oyum bir mi harbiden hahah

24.09.2021

Aşıya karşıyım biz de kendimizce önlemimizi alıyoruz demiş kimsede maske yok mesafe de yok. Neyle korunuyorsunuz söyleyin de bizde rahat edelim. Vallahi bunun gibileri vereceksin covid yoğun bakıma aşı diye inleteceksin!

24.09.2021

sana neden laf düştüğünü düşündün ya

TÜM YORUMLARI OKU (8)