Aşı Karşıtları Üsküdar'da Miting Düzenledi: 'Aşıyı Vuran Hekimler Yargılanacak'

Koronavirüs salgınının komplo olduğunu savunan aşı karşıtları Üsküdar'da bir mekanda 'Plandemi büyük buluşması' adını verdikleri toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda konuşma yapan nöroşirurji uzmanı Dr. Bilgehan Bilge, katılımcılara 'Asla ve kat'a aşı olmayın' diye seslendi.

Bilge şöyle devam etti:

'Uçaklara bindirmesinler, AVM'lere sokmasınlar. Vallahi de billahi de 1 sene sonra bu kararlarından vazgeçecekler ve aşı olanlardan özür dileyecekler. Bu bir slogan ya da şaka değil; yargılanacaklar! Aşıyı vuran zavallı sağlık memurları, hemşireler değil hekimler yargılanacak. Yok 'benim haberim yoktu', 'ben devlet memuruyum', 'Sağlık Bakanlığından tamim geldi, genelge geldi, emir geldi', 'Ben o yüzden ruhsatsız bir maddeyi insanlar üzerinde uyguladım' demek gibi bir lüksü yok hekimlerin' Yasa bu.'

O anların görüntüleri 📹

"Tek taraflı propaganda yapmasınlar"

'Kanserden ölenlerin sayısı senede 128 bin. Bu insanları Kovid adıyla eve kitleyeceğinize diğer hastalık türleriyle niye ilgilenmiyorsunuz? Çıkarsınlar ekranlara, tek taraflı propaganda yapmasınlar. Bakın devlet nasıl savunuluyor, millet nasıl savunuluyor, ağzında maskeyle okula gitmek zorunda kalan küçücük yavrular nasıl savunuluyor, askerimiz polisimiz nasıl savunuluyor görsünler.'

Aşı Karşıtlarının Aşılar Kadar Eski Olduğuna ve Ürettikleri Saçma Teorilere Dair Okumanız Gereken Bir Yazı
Aşı Karşıtlarının Organize Olup Randevulu Aşıları Ziyan Etmesine Gelen Haklı Tepkiler
Aşılarda Bluetooth Özelliği Olduğunu İddia Eden Aşı Karşıtı Kadına Mizahla Ayar Veren Twitter Kullanıcıları

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
27.06.2021

Akıl sik değil ki millete sokasın. Bırakın eylem yapmaya devam etsinler. Aşı olmadıkları için amip gibi sürüne sürüne ölecekler. Dikkate almaya bile değmezler gerçekten.

27.06.2021

Cahil herif. Bilim insanlarını "vallahi billahi" ile yalanladığını sanıyor.

27.06.2021

Eskiden din ve din adamları halkı yönetmek için kullanılırdı, şimdi de bilim ve bilim insanları. Baştakiler ne isterse o dayatılıyor.

27.06.2021

Bunları niye polisler yere yatırıp boğazlarına binmiyo biber gazına boğmuyo ya da copla dövmüyo? Nereden geliyo bu cesaret?

27.06.2021

Nereden geliyor bu şiddet yanlılığı?

TÜM YORUMLARI OKU (58)