Aşı Karşıtları Bu Sefer Hızlı Çıktı: Mehmet Ceyhan İçin Maymun Çiçeği Şikayeti

Türkiye’nin önde gelen enfeksiyon hastalıkları uzmanı  Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs pandemisi zamanında yaptığı açıklamalarla sık sık aşı karşıtlarının hedefi oluyordu. Ceyhan hakkında Maymun Çiçeği ile ilgili yaptığı açıklamalar sebebiyle savcılığa suç duyurusu yapıldığı öğrenildi.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, Maymun Çiçeği virüsü ile ilgili açıklamaları sebebiyle Prof. Dr. Mehmet Ceyhan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Sputnik Türkiye’de yer alan habere göre, birlik başkanı Mehmet Ceyhan’ın halkı korkutmaya yönelik açıklamalarda bulunduğu için savcılığa dilekçe verildi.

Kaynak

“Mehmet Ceyhan, geçen gün bir açıklama yaptı, 'eninde sonunda maymun çiçeği aşısı yapılacakmış.' dedi. Niye, çünkü kafaya koydular. Aşıyı yapacaklar onun için pandemi ilan ediyorlar. Pandemi olduğu için aşı yapılmıyor.”

“Bu gerçekleri millet gördü. Bu kişi hakkında yanıltıcı bilgi ile insanları korku ve paniğe sevk etmekten suç duyurusunda bulunduk. Yargıda da görüşeceğiz. Bu o kadar basit değil. Bu milleti bu şekilde hizaya getiremezsiniz. Bu millet küreselcilerin hedefine asla alet olmayacak."

Aşı karşıtları, koronavirüs pandemisi zamanında yaptığı açıklamalar sebebiyle Mehmet Cehyan’ı sık sık hedef alıyordu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Maymun Çiçeği Açıklaması: “Maymun Çiçeğinde Aşı Kaçınılmaz, Devlet Şimdiden Aşı Karşıtlarını Susturmalı”
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ın Tutuklanması İçin Sosyal Medyada Kampanya Başlatıldı! Mehmet Ceyhan Kimdir?

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
YORUMLAR
23.08.2024

Coronanın başından sonuna kadar aşı karşıtı oldum hiç corona aşısı olmadım, aşı yandaşları tarafından çok linçlendim, bugün aşı olan tanıdığım kim varsa alyuvar veryuvar kan ağlıyor, çoğu pişman, yok beyine pıhtı attı yok çabuk yoruluyorum yok hep halsiz hissediyorum falan floresan şeyler, evet ben mağara adamıyım yaklaşmayın ısırırım

23.08.2024

dr öz aşı olmayn demişti.Başka profesörleri dinleyenler hastalandı.Ünide 1 derse katılan ilk okul mezunlarının tamamı fahri dr.pro

23.08.2024

Bu aşı karşıtları arkadaşlar net sığır

23.08.2024

İnşallah seninde beynine pıhtı atarda görürsün ebeninkini? 3 kisilik aile, üçümüzünde pıhtı atti? Bu kadar tesadüf mü olur? Hadi ordan be, sığıroğlusığır..

23.08.2024

cahil çomarlardaki cüret ne doktorda ne bilim adamında yok bu şikayette en tipik örneği..

TÜM YORUMLARI OKU (24)