Ashley Benson'a Olan Aşkını Vücuduna Kazıtan Cara Delevingne Bugüne Kadar İlişkisi Hakkında Neden Sessiz Kaldığını Açıkladı!

Cara Delevingne ve Ashley Benson'ın ilişkisini takip eden biriyseniz, büyük ihtimalle ilişkilerini pek de göz önünde yaşamadıklarını da biliyorsunuzdur...

Cara, ilişkilerini ilk defa New York'taki TrevorLIVE galasında doğrulamıştı.

Elle için yaptığı röportajda da, bu konuda çok konuşmamasının nedeni olarak, ilişkilerinin onlar için "kutsal" olduğunu söyledi.

Cara aynı zamanda, ilişkilerinin halkın gözü önünde yaşanmasını garip bulduğunu şu sözlerle açıkladı: "İnsanların neden bu kadar umursadığını anlıyorum, utanç duyduğum için bu konu hakkında konuşmadığımın düşünülmesini istemem..."

Şimdilerde ise, özel hayatını göz önünde yaşama konusunda oldukça rahat: "Sır gibi yaşıyorduk..."

Artık, ilişkileri hakkında söylenenler onları rahatsız etmiyormuş: "İnsanlar ilişkimiz hakkında kendi varsayımlarını yapıyor..."

Ayrıca kız arkadaşı için bu güzel sözleri söyledi: "Yanınızda biri varken, dünyayla yüzleşirken tek başına olmamak inanılmaz bir duygu."

Umuyoruz ki, Cara'nın Ashley'yi düşündüğü gibi bizi düşünen birini biz de buluruz. 😍

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
06.09.2019

Bu çifti seviyorum bizim safiye soyman faik öztürk çifti gibiler.

06.09.2019

pornhub ta kanal açsalarda bizde nasiplensek o kadar alet edevat aldılar

06.09.2019

Bana göre yanlış ama onlara göre doğru, saygı duyarım. Cinsel tercihleri, özel hayatları kimseyi alakadar etmez. Onlar mutlu mu? Mutlu. Eleştirmek, tasvip etmemek ayrıdır, hakaret edip aşağılamak apayrı. Ne yazık ki çağımızın en büyük hastalığı; Herkes benim gibi düşünmeli, yaşamalı. Bir gün bu dengeyi sağlayabileceğimize inanıyorum (yani inanmak istiyorum). Saygılar.

TÜM YORUMLARI OKU (9)