Asansörde Kızını Döven Baba Gözaltına Alındı

İstanbul Esenyurt'ta bir AVM'de attığı tokatla 12 yaşındaki kızının başını asansör aynasına çarptıran Suriye uyruklu M.A. gözaltına alındı.

İstanbul'da sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri, önceki gün Esenyurt'ta bir AVM'de 12 yaşındaki kızına tokat atan, attığı tokatla kızının başını asansör aynasına çarptıran Suriye uyruklu M.A.'yı (45) dün gözaltına aldı.

Kızına şiddet uygulayan baba polis merkezine götürüldü.

O anlar 📹

Asansördeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde babanın kızına tokat attığı, tokatın şiddetiyle kızın başının aynaya çarptığı, aynanın çatladığı görülüyor.

Olayla ile ilgili M.A. adlı kişi hakkında 'kasten yaralama' suçundan adli işlem yapıldığı, 12 yaşındaki kızın akrabalarına teslim edildiği öğrenildi.

Popüler İçerikler

AK Parti'de Kritik Sokak Köpeği Zirvesi: Uyutulma Seçeneği de Gündemde!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
16.08.2021

Biyolojik baba şortlu taliban, daha vurmadan çocuk kendini sakınmaya başlıyor. Evladı olmasını, çocuk yetiştirmeyi, travmayı idrak edemeyen ruh hastası. Çocuklara travma yaşatmanın cinayetten ne farkı var ömrü boyunca taşıyacak. Tüm hayatı boyunca kaygı ile yaşayan güçsüz özgüvensiz çocuk nasıl yetiştirilir.

Allahın barzosu, mağara adamı, çöl bedevisi, insan azmanı. Çocuğun lan o senin, üstelik 12 yaşında, kız çocuklarının en hassas olduğu dönem. İşte bu itler köpek gibi üredikleri, hepsinde bi düzine çocuk olduğu için çocuklarına zerre değer vermiyorlar, sorsan cebindeki telefon çocuğundan kıymetlidir. Keşke çocuğu alıp bi koruyucu aileye verseler, sürekli dayak yediği hareketlerinden belli çocuğun. Kendi evladım gibi üzüldüm.

Pasif Kullanıcı
16.08.2021

Orta doğunun çöpü.Matah bir coğrafya olsa yüzlerce peygamber göndermezdi Allah .

TÜM YORUMLARI OKU (20)