Arzu Sabancı'nın 'Mülteci İstemiyorum' Paylaşımına CHP'li Özkoç'tan Destek

Arzu Sabancı'nın 'Ülkemde mülteci istemiyorum. Sessiz işgale dur de' paylaşımına CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan destek geldi.

Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı'nın eşi Arzu Sabancı, Instagram hesabından mülteci karşıtı paylaşımda bulundu. 

'Ülkemde mülteci istemiyorum. Sessiz işgale dur de' diyen Sabancı, 'Bayramlaşmaya ülkesine gidenin can güvenliği var demektir. O zaman orada kalmalı' diye yazdı.

Sessiz İşgale Dur Diyen Arzu Sabancı'nın 'Ülkemde Mülteci İstemiyorum' Paylaşımı Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Tartışma yaratan bu paylaşıma CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'tan destek geldi. Özkoç, 'Arzu Sabancı hanımefendi açık yüreklilikle konuşmuş. Tebrik ediyorum. Nerede iş dünyasının diğer babayiğitleri? Suça sessiz kalanlar hata yapanlar kadar suçludur! KORKMAYIN SES ÇIKARIN! paylaşımında bulundu.

Popüler İçerikler

Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü
"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Gündeme Bomba Gibi Düştü: “Dilan Polat ve Engin Polat’a Vergi Kaçırma Suçundan Tahliye Kararı Verildi”
YORUMLAR
27.07.2021

İ S T E M İ Y O R U Z !

Şuan iktidar, hdp ve foncu medya sığınmacılar konusunda ağız birliği ediyorlar ve konuşan herkesi itibarsızlaştırmaya, sesini kesmeye çalışıyorlar. Fakat sert kayaya tosladılar, çünkü halk artık bu misafirliğin gereksiz uzatıldığının ve bir istismara dönüştüğünün farkında.

27.07.2021

Hümanist orospu çocukları yüzünden ülke ne hale geldi. Yol geçen hanına döndü ülke. Herkes tepki gösterse, barınamaz bu vatansız haysiyetsizler.

TÜM YORUMLARI OKU (9)