Arzu Sabancı'dan Yaz Aylarının Kabusu Sinek Isırığına İlaç Gibi Tavsiye Geldi!

Cemiyet hayatının gözde isimlerinden Arzu Sabancı'nın sosyal medya kullanımına diyecek yok. Paylaşımlarıyla takipçilerini zaman zaman şaşırtan Arzu Sabancı bu sefer de yaz aylarının belası sinek ısırıklarına çare olacak bir öneriyle geldi.

1986 yılında Ömer Sabancı'yla nikah masasına oturduktan sonra Türkiye'nin önde gelen ailelerininden Sabancılar'ın gözde gelinlerinden olan Arzu Sabancı'nın adını duymayan çok az kişi kalmıştır eminiz ki.

Hacı, Hakan ve Kerim adında üç erkek çocuğu bulunan Arzu Sabancı cemiyet hayatının olduğu kadar magazin dünyasının da dikkat çeken isimleri arasına yerleşti biliyorsunuz.

Bunun en büyük nedenlerinden biri de şüphesiz ki; biricik oğullarından Hakan Sabancı'nın yaklaşık iki yıl önce kalbini kaptırdığı Hande Erçel'le haklarında çıkan "gelin-kaynana" haberleri ve iddiaları elbette!

Tabii, büyük oğlu Hacı Sabancı'nın eşi Nazlı Sabancı'yla olan yakınlıkları, gezileri ve birlikte özel davetlerde boy göstermeleri de bu konuda etkili.

Arzu Sabancı'nın oldukça aktif şekilde kullandığı sosyal medya hesabındaki paylaşımları da sık sık gündeme taşıyor kendisini. Kimi zaman sosyal projelere destek veren Sabancı kimi zaman da beyin yakan göndermeli paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Hesabından, yeni öğrendiği faydalı bilgileri de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Arzu Sabancı bu sefer de yaz aylarının kabusu sinek ısırıklarını geçirmek hakkındaki bir videoyu hikayesine ekledi.

Özellikle küçük çocukları olan annelerin epey işine yarayacak olan bu videoda, muz kabuğunda bulunan polisakkaritlerin sinek ısırıklarına iyi geldiği bilgisi yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Hadise, Kendisini Dizi Sektörüne Dahil Eden Biricik Dostu Seda Bakan'a Övgüler Yağdırdı!
Yüzünü Gösterdiği İkizlerinden Birinin El Hareketi Çektiğini Gören Yasemin Tatlıses Taşı Baba İdo'ya Attı!
Müge Anlı'nın Ünlü Avukatı Rahmi Özkan'ın Ameliyat Olduktan Sonraki İlk Görüntüsü Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner, Afişte Olmamasına İsyan Etti
YORUMLAR
17.07.2024

Lan oğlum o yalılara, mekanlara sinek girebiliyor mu? Ben şimdiye kadar hiç giremez sanıyordum.

17.07.2024

Sivrisinek kardeşlerle 40 yıldır aynı evde yaşayan,akraba olan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki.... sokulduğunuz yere sıcak çay kaşığı değdirin..😁 kimyasal kovucuları kullanmam diyorsanız saksıya fesleğen Nane ekin sinekler sevmez.. Baktınız sivrisineklerin yıllık konsey toplantıları sizin evde, o zaman Türk kahvesini bir metale dökün ve yakın.. Kokusu kaçırır.. baktınız o da olmuyor sokakları ilaçlayan belediye görevlisi ile arkadaş olun. Size torpil geçsin.. Kumsalda okey oynarken yada otururken sokuluyorsanız denize girin,dalın hiç çıkmayın.. Sinekler yüzme bilmiyor.. 👌🏼🤝

17.07.2024

Bizim eve giren sinekler Deccalın yavruları gibi mahvediyorlar insanı..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ