Artvin Valiliği'nden Kemalpaşa Kaymakamı Hakkında Açıklama: 'İstenmeyen Bir Diyalog'

Artvin’de Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın’ın, ziyaret ettiği lisede girdiği sınıfta ‘hoş geldiniz’ diyerek kendisine elini uzatan öğretmeni ‘Haddini bil, sınıftan çık dışarıya bekle’ diyerek kovduğu öne sürüldü. Artvin Valiliği tepki çeken olayla ilgili açıklama yaptı.

Artvin Valiliği tarafından, Kemalpaşa Kaymakamı'nın kendisiyle tokalaşmak isteyen bir öğretmene 'Haddini bil' demesi ile ilgili olarak açıklama yapıldı. 

Okulda istenmeyen olayın yaşanmasının üzüntücü verici olduğu, başlatılan inceleme ve araştırmaların sürdüğü belirtilen yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“29.09.2021 Çarşamba günü Kemalpaşa Kaymakamımız ve Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün, Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfını ziyaretleri esnasında, bizleri derinden üzen hadise ile ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.

Kemalpaşa Kaymakamı, öğrencilerle sohbet ettiği sırada sınıfa sonradan giren ve daha sonra sınıf öğretmeni olduğu anlaşılan kişinin elini uzatarak tokalaşma isteğini, pandemi kuralları gereği eli göğsünde selamlaşarak karşılamış, öğretmen olduğu sonradan anlaşılan kişinin ısrarı neticesinde kaymakamımızla öğretmenimiz arasında bizleri de üzen, istenmeyen bir diyalog meydana gelmiştir. İlçe Kaymakamına gerekli tembihat yapılmış, konu ile ilgili inceleme ve araştırma devam etmektedir”

Ne olmuştu?

Kaymakam 'Hoş Geldiniz' Diyerek Elini Uzatan Öğretmeni Sınıftan Kovdu: 'Haddini Bil'

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
30.09.2021

yalanciyi sikmiyorlar ya

30.09.2021

Şunu okuyan 100 kişiden 95inin buna inanmayacak olması ve bunun doğru olmadığı gerçeği, doğru olsa bile kaymakamın hala haksız olma durumunun gerçekleştiği tek ülkedir Türkiye!

30.09.2021

Rahmetli Recep Yazıcıoğlundan sonra sevilen başka bir vali,kaymakam söyleyin bana. Bunlar neden böyle koltuk yüzünden herhalde

01.10.2021

Edirne eski Valisi Fahri YÜCEL hatta adına öldükten sonra okul bile yapıldı halk çok severdi kendisini ama dediğin gibi nadir insan bu isimler çok yok, bildiğim kadarıyla ölüm tarihleri de yakın birbirine.

TÜM YORUMLARI OKU (23)