Artvin'deki Muratlı Barajı'nda Korkunç Görüntü: Çok Sayıda Hayvanın Sakatat ve Derileri Göle Atıldı

Artvin'in Borçka ilçesinde, Kurban Bayramı’nda kesilen hayvanların sakatat ve derileri kimliği belirsiz kişilerce bölgede bulunan Muratlı Barajı’na atıldı.

Muratlı Baraj gölü üzerinde çevre köylerinden geldiği tahmin edilen kurban atıkları ve çöpler çevrede kötü kokuya neden oldu.

Gölün kirliliği kamerada 🎥

İHA'da yer alan habere göre, Bayram ziyaretine gelenler ve gölün manzarasını seyretmek isteyenler ise çöp tabakası ile karşılaşınca gölün kirliliğini cep telefonlarına kaydettiler.

Ziyaretçiler isyan etti

Baraj gölüne atılan hayvan atıkları nedeniyle çirkin manzarayla karşılaşan ziyaretçiler, vatandaşları duyarlı olmaya davet ederek, ilçeye ve doğaya yakışmayan bu davranışı doğru bulmadıklarını söylediler.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
13.08.2019

Bu görüntünün İslam’la ilgisi yok, şu an ormanlık alanda artıklarını bırakarak yangın çıkartan da, rant uğruna ağaçları keserek doğayı katleden de, su kaynaklarına hayvan organları atanlar da aynı zihniyet. Duyarsızlığın dini imanı olmaz.

14.08.2019

Tamamda duyarsızlık genelde müslümanlığın çoğunlukta olduğu ülkelerde fazla. Müslümanlar kendilerini kullandırtmayı çok iyi beceriyorlar bu yüzden sömürülüyorlar. Daha benimsedikleri dinde bile ayrılıklara düşerken gelişme açısından ne bekleyebiliriz ki ?

13.08.2019

Şerefsiz soysuzlar. Ne canlıya ne de doğaya saygıları var. Virüs gibi her yeri hastalıklı bırakıyorlar.

13.08.2019

Ne diyor şair; Gezdim Halep ile Şam'ı eyledim ilmi talep, anladımki ilim bir hiç imiş, illa edep illa edep...

TÜM YORUMLARI OKU (25)