Artık Yeter! 6 Köpek Tarım İlacı ile Zehirlendi: Şüphelinin Bulunması İçin 70 Bin TL Ödül

Sokak hayvanlarına yönelik 'uyutma' tartışmaları tüm hızıyla devam ederken, hayvan yönelik katliamlar arttı. İzmir'de 6 köpek, tarım ilacıyla zehirlenerek katledildi. 

Mahalle sakinleri tarafından bakılan köpeklerin kim tarafından zehirlendiğini bulanması için 70 bin TL ödül verileceği açıklandı.

İzmir'in Urla ilçesinde Gülbahçe mahalle sakinleri sokakta besledikleri köpeğin ağzından köpükler geldiğini fark etti.

Bölgedeki başka hayvanların da zehirlenmiş olabileceğini düşünen mahalleli, 6 köpeğin zehirlenmiş olduğunu fark etti.

Veterinerler, zehirlenen köpekleri kurtaramazken polis de olayla ilgil soruşturma başlattı.

Urla Tarım ve Orman Müdürlüğü ise zehirlenmelere ilişkin inceleme başlattı.

Polis, köpekleri zehirleyen kişi veya kişilerin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı.

Mahalleli ise sosyal medya hesabından bu kişi ya da kişilerin bulunması için yardımcı olacak bilgileri verenlere 70 bin TL ödül vereceklerini duyurdu.

8 Haziran'da Uzaya Gidecek: ''3 Dakikalık Bir Sürem Olacak"
Mahkemeden Dikkat Çeken Karar: Oyuncu Deniz Uğur, Reha Muhtar'a Nafaka Ödeyecek
Eşini Darbeden Adama Meydan Dayağı: O Anlar Kamerada
Tarihler Belli Oldu! Resmi Gazete'de Yayımlandı: 72 Sözleşmeli Personel Alınacak
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
Sahte İsimle 7 Kitap Yazıp Konferanslar Veren Sosyal Medya Fenomeni Cinayet Hükümlüsü Çıktı
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.06.2024

Sadist eğilimli insanların tedavi olması şart! Tepeden tırnağa kokuşmuş bu varlıklar bugün masum hayvanları öldürüyorsa, yarın seni de çocuğunu da öldürür. Bu potansiyel katillerin ellerini kollarını sallayarak aramızda dolaşmalarına izin verenler, buna alkış tutanlar akıl sağlığını gözden geçirmeli.

"Köpekler centilmendir. Umarım onların cennetine giderim, insanların değil." Mark Twain

06.06.2024

AKP'nin tavrının mevcut durumu cadı avına dönüştüreceği kesindi. Buna rağmen şiddeti kültür haline getirmiş eğitilemez şeyleri halkın üstünde tutmaya devam ettiler.

TÜM YORUMLARI OKU (31)