Artık 100 Milyon Euro Değil: Galatasaray'a Transfer Olan Osimhen'in Piyasa Değeri 75 Milyon Euro'ya Düştü!

Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak transfer ettiği yıldız golcü Victor Osimhen'in piyasa değeri düştü. Transfermarkt sitesinde 100 milyon Euro değer biçilen Nijeryalı santrforun piyasa değeri, son gelen güncellemeyle birlikte 75 milyon Euro oldu.

Osimhen transferini 4 Eylül'de KAP'a bildiren Galatasaray, dünyanın en pahalı 5 forvet oyuncusundan birini transfer etmenin mutluluğunu yaşıyordu.

Gelir gelmez sarı-kırmızılı taraftarların bağrına bastığı Nijeryalı golcü, Napoli'de yaşadığı çalkantılı transfer sürecinin ardından yepyeni bir sayfa açmak için Galatasaray'a geldi.

İlk maçlarında yeterince etkili olamayan Osimhen, kısa sürede klasını konuşturmaya başladı. Yıldız oyuncu, sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kaldığı Kasımpaşa maçında 2 gol atmış, Rigas maçında ise tedbir amaçlı oynatılmamıştı.

Galatasaray'a transfer olduğu tarihte 100 milyon Euro değer biçilen Osimhen'in piyasa değerinde bir değişiklik oldu. Transfermarkt sitesinin son yaptığı güncellemeyle birlikte yıldız golcünün değeri 75 milyon Euro'ya düştü.

Son güncelleme sonrası ligimizin en değerli ilk 11'i şu şekilde 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bunlara da göz atın:

Sonuç Üzdü, Yorumlar Güldürdü: Rigas Skola-Galatasaray Maçına Gelen Birbirinden Komik Yorumlar
Okan Buruk'tan Basın Toplantısı Sırasında Sevinç Naraları Atan Rigaslı Futbolculara Sessiz Tepki!
Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor: Galatasaray'ın Rigas Skola ile Berabere Kalması Taraftarın Sabrını Taşırdı!

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
YORUMLAR
04.10.2024

seneye feyynorda bedavaya gider. bu denyo için keremi sattı gs... diğer takımlar ise daha iyi değil.

04.10.2024

Sebep????? Galatasaray'a transfer olması ve 2 gol 3 asist le sezona başlaması mı? O.cları algınızı s2ym. şuna sevinenler ülkenin lig piyasa değerini neden düşürerek bizi elit ligler seviyesine çıkartmadıklarını anlasın. zekaları varsa. portekiz ligi avrupa 7.si biz 11-12. bizim şampiyonumuz 1.5 milyon euro prim alıyorken onlarda lig sonuncusu bu primi alıyor. sebep liglerin oyuncularına yaptıkları operasyon. kendimizin de düzeltmesi gereken şeyler var ama buna müdahale eden manipüle edenlerin birer kancık olduğunu söylüyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ