Armağan Çağlayan, Yunanistan'a Tatile Gidip Oradaki Düşük Fiyatları Övenlere Tepki Gösterdi!

Son dönemde birçok ünlü ismin tatil rotasını Yunanistan'a çevirmesinden ve iki ülke arasındaki fiyatları karşılaştırmasından sonra Armağan Çağlayan'dan 'nasıl oluyor bu?' isyanı geldi!

Bu yılın en popüler tatil rotalarından biri biliyorsunuz ki Yunan adaları. Vize probleminin de ortadan kalkması ile birlikte en popüler tatil yerlerinden biri olan Yunan adalarına gitmeyen kalmadı desek yeri!

Yunan adalarında yenilen yemeklerle ödenen hesapların adisyonları, fiyatların ucuzluğu derken özellikle de ünlü isimleri bu yıl Yunan adalarında tatilde gördük.

Gelen ucuzluk övdü, giden hesap övdü hatırlarsanız. Hatta geçtiğimiz haftalarda Tatil için rotasını Yunanistan'a çeviren isimlerden biri de Öykü Gürman da "İki kişi 35 Euro'ya (1.233 TL) gayet doyduk" açıklamasıyla herkesi şaşırttı.

Sürekli Yunan adaları tatilinin övülmesine bir türlü anlam veremeyen Armağan Çağlayan ise sonunda bu duruma bir tepki göstermesi gerektiğini düşünmüş olacak ki "Midilli’ye tatile gidip, Euro harcayıp , nasıl Türkiye’den ucuza geliyor o tatil?" tepkisiyle gündeme geldi.

İşte Armağan Çağlayan'ın paylaşımı 👇🏻

twitter.com

Tabii bu ucuzluğun sebebini Çağlayan'a açıklamak isteyen birçok sosyal medya kullanıcısı da oldu! Gelin, kim ne demiş birlikte bakalım!

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

👇🏻

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Kızı Ses ve Meral Akşener'in Eğlenceli Anları Ölümsüzleştiren Ümit Erdim'in Son Paylaşımı Olay Oldu!
Kaos Kadın Demet Akalın Bu Sefer de Kendisini '2024 Yaz Şarkıları' Listesine Koymayan Spotify'a Sert Çıkıştı!
Arda Gürel Hayranı Rus Model Svetlana Alekseeva'dan Maça Saatler Kala "Haydi Türkiye" Paylaşımı

Popüler İçerikler

Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Apple'a Soğuk Duş: iPhone 16 Satışlarında Beklenmeyen Tablo!
Narin Güran Cinayeti Bir Kayıp Çocuk Olayını Gün Yüzüne Çıkarabilir
YORUMLAR
07.07.2024

Şu soruya hep tüketiciler yanıt veriyor, bir de işletmeciler yanıt verse. Maliyetimiz yüksek diyeceklerdir. Sanki bir tek Türkiye'deki işletmelerin maliyeti var. Yalnızca Yunanistan değil, İspanya da Türkiye'den ucuza gelebiliyor. Türkiye'deki işletmeler (yeme içme konaklama özellikle) kar marjını yüksek tutuyor, neden bu. Tek tek hesaplayıp bunu kanıtlarsan da ahlaksızca "işine gelirse, piyasa bu" diyorlar. Ondan sonra, "madem öyle, yurt dışında tatil yaparım ben de" deyince insanlar, utanmadan yurt dışına çıkandan öyle harç alınsın ki insanlar çıkamasın kendi fiyatlarını kabul etmek zorunda kalsın diye cazgırlaşıyorlar. Bu bir ekonomi değil, ahlak sorunu.

07.07.2024

Hocam ben 15 sene önce sektörü bıraktım. . Patronların sezon başında bir araya gelip konuştuğu tek şey vardı. Çalışanlara herkes en düşük fiyatı versin. Diğerlerinde de farklı olduğunu sanmıyorum. Tek amaçları en düşük parayı vermek çalışana. Sırf daha ucuza gelsin diye okuma yazma bilmeyen arkadaşlari köle gibi çalışıyorlardı. 16 saat nedir asgari ucrete ? İspanya İtalya Yunanistan , bunlarda ucuzdu ama hem cesitlendirdiler. Hemde yetişmiş elemanı kaybetmediler. Tatile gidenler özellikle Avrupa'nın yaşlı kesimi ve aileler sadece ucuz istemez neyle karşılaşacaklarıni bilmek ister. Keliteli personel ister. Neyse kısaca bu patronlar herşeyi fazlası ile hallediyor.

07.07.2024

çünkü bizim esnaf gözü doymaz, fahis kar peşinde. Pek çoğu da ticaret ahlakından yoksun. sezon kısa, maliyetler çok palavralarına da asla inanmıyorum. o yüzden bence imkanı olan yurt dışında tatil yapsın.

07.07.2024

3-5 ayın karını 12 aya getiriyorlar bence

Armağan çağlayanın anlamak için bi gidip görmesi gerekiyor. Youtube programları ve sosyal medyaya dalmanın zararları, dunyada olup bitenden haberi yok bence :) Gezelim görelim konseptine gecmeli program

07.07.2024

işine gelmiyordur vardır bi çıkarı

TÜM YORUMLARI OKU (22)