Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' Programının Yeni Konuğu Ali Babacan: 'Bakan Olduğumu Televizyondan Öğrendim'

196Sekiz isimli YouTube kanalında Gör Beni isimli bir program yapan Armağan Çağlayan son olarak Ali Babacan'ın konuk etti. Programda Babacan'ın siyasete atılma kararından Deva Partisi'nin kuruluşuna, öğrencilik dönemlerinden ailesi ile yaptığı seyahatlere kadar birçok konu konuşuldu.

Siyasi yaşamında geçirdiği en zor dönemin 2013 sonrası olduğunu söyleyen Babacan, içeride çok büyük mücadele verdiğini fakat muvaffak olamadığını belirtti.

İşte o program:

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
22.06.2020

Röportajı izledim ve gerçekten etkilendim. Odtü den Endüstri Mühendisliğini 1. 'lik ile bitirmiş (4,00 tam ortalama ile ) . Umarım böyle bir siyasetçiyi kaybetmeyiz.

Önce rte'yi seçimlerde gönderin, sonra sizde yargı sürecine katılın. Ak g.t kara g.t belli olsun o zaman seni affedebiliriz belki. Yada yok affedemeyedebiliriz.

22.06.2020

Bence başarılı bir ekonomist olduğu tartışmaya açık değil. Ülke ekonomisinin kalkındığı dönem akp nin parlak dönemi rte sayesinde değil ali babacan sayesinde. Hakettiği değeri görürde akp nin oylarnı ciddi şekilde böler umarım. He oy atarmıyım atmam tarzım değil 🤣

TÜM YORUMLARI OKU (5)