Armağan Çağlayan'dan Beğeni Yağmuruna Tutulan Daron Acemoğlu Paylaşımı: "Ermeniler Aşağılandı Dün"

2024 Nobel Ekonomi Ödülü'nü alan Daron Acemoğlu, gündemin bir numaralı konusu oldu. Siyasilerden sanatçılara kadar pek çok kişi Acemoğlu’nun bu başarısını kutladı. Ünlü programcı Armağan Çağlayan, paylaştığı bir gönderiyle dikkat çekti.

2024 Nobel Ekonomi Ödülü'nü alan İstanbul doğumlu Daron Acemoğlu hepimizi gururlandırdı. Acemoğlu'na sosyal medyadan tebrik mesajları yağdı.

7'den 77'ye herkes Acemoğlu'nun bu başarısını konuşurken ünlü televizyoncu-programcı Armağan Çağlayan'dan çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

Çağlayan, Acemoğlu'nun Ermeni bir Türk vatandaşı olduğuna vurgu yaparak toplumun ikiyüzlülüğünü adeta mesajıyla gözler önüne serdi.

"Ermeniler aşağılandı aşağılandı dün!"

twitter.com

'Ermeni bir Türk vatandaşı Daron Acemoğlu Nobel ödülünü aldı. Ne mutlu, ne güzel . Ama 'kredi kartına 750 tl ödemek istemeyenler Ermenidir' diye Ermeniler aşağılandı aşağılandı dün!'

Öte yandan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin “100 bin lira limiti olup 750 lira kredi kartı aidatı vermeyen DEM’lidir, Yunandır, Ermenidir” sözlerini kullandığı iddia edilmişti.

Destici, sosyal medyada yaptığı açıklamada “750 liralık vergiyi ödemeyenler Demlidir, Ermenidir, Yunandır gibi ifadelerim olmamıştır” sözleriyle iddiaları yalanlamıştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Armağan Çağlayan'ın paylaşımına destek yorumları art arda geldi:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

2024 Nobel Ekonomi Ödülü Bilim İnsanı Daron Acemoğlu'na Gitti!
Göğsümüz Kabardı! Nobel Ekonomi Ödülü Alan Kadıköylü Bilim İnsanı Daron Acemoğlu'na Gelen Tepkiler
Daron Acemoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Daron Acemoğlu Hangi Üniversiteden Mezun Oldu?

Popüler İçerikler

İpler Yine Gerildi: Farah Zeynep Abdullah, Ödülünü Yılmaz Güney'e Adayan Nur Sürer'e Tepki Gösterdi
Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisine Destek: "Vermezsen Sonun Suriye Gibi Olur"
İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
YORUMLAR
14.10.2024

Mustafa'yı adam yerine koyan bir Armağan Bey var galiba

14.10.2024

Atatürk'ün evi bombalandı diye uydurma bir gazete haberini bahane edip zamanında bu toprakların asli unsurlarından olan gayrimüslimlerin evlerine, dükkanlarına, namuslarına el uzatanlar, şimdi de hukuksuzca dayatılan bir vergiyi aklı başında insanlar ödemek istemiyor diye kendince aşağılıyor. Hiç sanmıyorum Türk-İslamcı kesim Destici gibi cahil olsun, bu tür açıklamaları desteklesin. Kendisi seçimde iktidar olmaya çalışmak yerine, var olan iktidardan nemalanmayı seçiyor, musluğun suyu kesilmesin diye de nefret suçu işliyor. Türkiye zaten gayrisafi yurtiçi hasılasının önemli bir bölümünü savunmaya harcıyor, daha birkaç yıl önce alınan S400'lerin paketi açılmadı, neyin ek bütçesi bu? Acaba atası Fatih Sultan Mehmed ya da Atatürk'ün aklından, kendi vatandaşlarını / tebaasına "Bunlar Ermeni, bunlar Rum" diye aşağılamak geçer miydi? Yanıtı biliyoruz. Utanmayacak asla, onu da biliyoruz.

14.10.2024

Velev ki Türk olmasın yaradılan her canlıyı severiz yeter ki milletimize garez güdüyor olmasınlar. Türklüğümüz birincil, kökten, orijin kimliğimizdir.. Herhangi bir ırktan nefret etmek üzerine inşa edilmiş bir Türklükten bahsetmiyorum. Duyguda; kaygıda, kederde, sevinçte, neşede, mut'ta ortak duyguda birleştiğimiz herkes bila kaydu şerh Türk'tür.. Daron Acemoğlu'nu çok vakittir bilirim, gurur duyar, takip ederim.. Var olsun. Bilime ve insanlığa hizmet ediyor olsunlar ve sayıları artsın diye niyaz ederim.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ