Arkadaşlık Sitesi Üzerinden Tuzağa Düşürdüler: Eve Çağırdığı Kişi Birden İçeriye 4 Adamı Aldı!

Ankara'da arkadaşlık uygulaması üzerinden tanıştığı kızı evine çağıran 39 yaşındaki Ö.İ. hayatının kabusunu yaşadı. Ö.İ'nin önce parası ve telefonu gasp edildi ardından da şantaj için özel görüntüleri çekildi.  

Olay Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir evde yaşandı. 39 yaşındaki Ö.I. arkadaşlık uygulaması üzerinden 'Salih20' rumuzunu kullanan bir kızla tanışarak görüşmek istedi.

Buluşmanın ardından adam, 20 yaşlarında olduğunu iddia eden ve Ece ismini kullanan kızla birlikte kendi evine geçti. Genç kadın bir süre sonra kapının önünde duran ayakkabıları içeri alacağını söyleyerek, H.S., U.A., U.Ş. ve E.D. isimli 4 kişiyi içeri aldı.

Eve giren 4 erkek iddiaya göre Ö.I'yı darp ederek 100 bin TL değerindeki 2 cep telefonu, bilgisayarını ve banka hesabındaki parayı zorla şifreyi isteyerek aldı.

Bununla da yetinmeyen grup, adamın videolarını çekerek, "16 yaşındaki kardeşimizin bu evde ne işi var? Elinde ne var ne yok bize vereceksin. Şikayetçi olursan videoyu herkese gönderirim. Seni rezil ederiz" diyerek tehdit etti.

Şüphelilerin evden ayrılmasının ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na giden Ö.I. şikayetçi oldu.

Hayatı adeta kabusa dönen Ö.I. ifadesinde, "Evden çıkarken bana doğru 'Bunu Mamak'a götürelim, dağa kaldıralım, uyuşturucu aldıktan sonra öldürürüz' dediler. Korktuğum için bağıramadım" dedi.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

Cumhurbaşkanlığı Verileri: Yeni Mezunların Çoğu Asgari Ücretli ve Düşük Nitelikli İşlerde
Site Havuzunda Haşema Yasağı Kriz Çıkardı: Soluğu Emniyet'te Aldı!
Türkiye'de Bir İlk: Vicdanının Sesini Dinleyen 8 Öğrenci İkinci Kez YKS'ye Girdi!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
29.07.2024

Kestaneyi çizdirmediğine dua et.. Hangi akla hizmet arkadaşlık sitesinden kim olduğunu bilmediğin birini evine alıyorsun direkt bu devirde.. Aklınla düşünseydin ilk değil bu tarz olaylar sonda olmayacak 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

29.07.2024

Hayatları boyunca ayakları taşa bile takılmamış tipler bunlar. O şans balonu sonuna kadar şiştikçe patlıyor böyle.

İşte böyle Türk erkekleri yüzünden bizlere yolunacak kaz gözüyle bakılıyor ve sevgili,eş,kız arkadaş hiçkimseye güven kalmadı. O yüzden yanlız kalmak daha sağlıklı hayatta kendimden başka hiçkimseye güvenim kalmadı ve mantık dışında ilerleyemiyorum duygularımı kaybettim insanlığa karşı .

hocam salih20 denen kız yüzünden kızlara güveninizi kaybetmeyin

29.07.2024

Arkadaşlar yıl 2024 hala sosyal medyadan insanlara güvenmemeniz gerektiğini anlamıyorsunuz. Cidden şu sitelerin kapanması bi yandan avantajlı bir yandan dezavantajlı

TÜM YORUMLARI OKU (39)