Arkadaşlarınızla Yemek Siparişi Vermeyi Eğlenceli Hale Getirecek Oyun Fikirleri

Arkadaşlarınızla yemek siparişini eğlenceli hale getirecek oyun fikirlerini sizin için derledik. İyi okumalar!

Taş-kağıt-makas

Yemeği beklerken oynanabilecek eğlenceli oyunlardan biri olan 'taş-kağıt-makas', herkesin rahatlıkla oynayabileceği, karar vermeyi de kolaylaştıracak bir oyun.

UNO

UNO, oldukça kolay kavranabilen, zevkli bir kart oyunu. En az üç oyuncuyla oynanabilen oyunda herkes elindeki destede bulunan kartları mümkün olacak en hızlı şekilde bitirmeye çalışıyor. Bağımlılık yapabilir!

Overcooked

PlayStation, Xbox ve Windows bilgisayarlar ile oynanabilen oyunda bir mutfakta çalışmanın yarattığı telaşa yakından şahitlik ediyorsunuz. Yemek beklerken yemekle alakalı bir oyun oynamak isterseniz, doğru yerdesiniz. 'Overcooked', minimal tarzı ve kolay kavranılan oyun mekaniği ile oynanabilecek en zevkli oyunlardan biri!

Mortal Kombat

Bir klasik haline gelmiş olan Mortal Kombat, dövüş oyunları arasındaki yerini koruyor. İkişerli gruplar halinde oynanabilen oyunda kozlarınızı paylaştırabilir, yemek beklerken geçen zamanı eğlenceli hale getirebilirsiniz!

Tabu

Kutu oyunları dünyasının bir diğer klasiği olan Tabu, yasaklı kelimeleri söylemeden çeşitli kelimeleri tarif etmeye çalıştığınız bir bulmaca oyunu. Tabu yıllar geçse de eskimeyen, her oynandığında aynı zevki alabileceğiniz harika grup oyunlarından biri.

Zarta

Zarta, yemek siparişi sürecini eğlenceli hale getirecek oyunlardan bir diğeri. Cep telefonuyla oynanan bir bilgi yarışması oyunu olan Zarta'da yarışmacılar gelen sorulara sahte şıklar üreterek birbirlerini yanıltmaya ve doğru cevaba ulaşmaya çalışıyorlar.

Ben kimim?

Bir diğer klasik olan 'Ben kimim'de oyuncular kağıtlara rastgele isimler yazıp birbirlerinin alnına yapıştırıyorlar ve sorular sorarak alınlarında yazan ismi tahmin etmeye çalışıyorlar. İyi anlaşan bir ekiple oynanması halinde oyuncuları gülme krizine sokabilir.

Popüler İçerikler

Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!