Arkadaşı Tarafından Dezenfektanla Yakılmıştı: 14 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde arkadaşı tarafından dezenfektan ile yakılan çocuk 14 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi’nde bulunan bir parkta meydana geldi. İddiaya göre, Burak A. (14) ile arkadaşı İsmail K. (13), bölgede bulunan ve dezenfektan üretimi yapan bir meslek lisesinin bahçesindeki varillerden yanlarındaki şişelere doldurdu. 

Daha sonra çocuk parkına giden iki arkadaş burada şakalaşmaya başladı. Bir süre sonra İsmail K. yanında bulunan dezenfektan dolu şişeyi, Burak A.'nın üzerine boşaltarak çakmakla ateşe verdi. Gencin alev aldığını gören çevredeki vatandaşlar, su ve ceketleriyle müdahale etti.

Olayın görüntüleri 👇

Vücudunda ağır yanık oluşan Burak A., olay yerine çağrılan ambulans ile Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Bursa Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören Burak A. 14 gün boyunca verdiği yaşam mücadelesini bugün kaybetti. Burak A.'nın beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Burak A.'nın cenazesi yarın toprağa verilecek.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
YORUMLAR
26.12.2021

izlemeyin arkadaşlar izlemeyin. Bu yorumu görüyorsanız izlemeyin. Asiye'nin pitbullar tarafından parçalanması videosu kadar beter.

26.12.2021

Bu velede çocuk demeden en ağır ceza verilmeli.. Vicdansız velet.. Aynı şekilde acılar çeker İnşAllah

27.12.2021

Videoyu zar zor izledim. İçimde ki acıyı anlatmaya kelimelerim yetmiyor. Erkek kardeşim var 13 yaşında. Ben onun her saç teline kurban olurum. Böyle adi 'çocuk'ları gördükçe kardeşimi evde odaya kapatıp dışarı bile çıkarmak istemiyorum. Ya bir arkadaşı şakayla karışık bu denli zarar verirse sorusu büyük ihtimalle aklımdan bir müddet çıkmayacak. Ben bu durumu düşünürken bile mahvoldum, ailesi nasıl acı çekmiştir bilemiyorum. Tanrım sabır versin herkese. En çokta akıl versin böyle hastalıklı insanlara...!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ