Arkadaşları ile Gittiği Mekanda Kıyafetinin Meme Dekoltesi Olduğu İçin İçeri Alınmayan Kadının Haklı İsyanı

Sizleri İngiltere'de yaşayan 20 yaşındaki Mollie Wood ile tanıştıralım.

Mollie arkadaşları ile eğlenmek amacıyla gittiği barda kıyafetinin 'uygunsuz' olarak görülmesi nedeniyle içeri alınmamış.

Bu duruma tepkisini göstermek için sosyal medya hesabında paylaşım yapan Wood, kendisine yönelik bu davranışın yanlış olduğundan bahsetti.

Dekolte giydiği için içeri alınmayan Wood şunları dile getirdi:

'Beni bu şekilde içeri alıp servis yapamayacaklarını dile getirdiler. Barın yarısına kadar geldiğimizde arkamızdan bağırdı.'

"Bana üzerimdeki gibi bir bluz giyemeyeceğimi, bu şekilde içeri giremeyeceğimi söyledi. Ben de uygunsuz olan şeyin ne olduğunu sordum. O da bana 'Bu bir erkeğin üstsüz olması gibi bir şey. Üstü çıplak erkekleri de buraya almıyoruz.' dedi."

Oradan çıktıktan sonra başka mekanlara da gittiğini dile getiren Mollie bu şekilde bir davranışla karşılaşmadığını dile getirdi.

Kendisinin üstsüz bir erkek ile karşılaştırılmasının cinsiyetçi bir davranış olduğunu mekanın görevlisine de söyleyen Mollie TikTok hesabında paylaştığı videoda şunları dile getiriyor:

"Boğazlı bir kazak giysem bile yine memelerim göze çarpıyor. Çünkü büyükler. Bu konuda yapabileceğim hiçbir şey yok."

Mollie'nin yaşadıklarını anlattığı TikTok videosunu buradan izleyebilirsiniz;

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
17.06.2021

Bir kadının memesi açmak istemesi nasıl özgürlükse,benim onları görmek istememde özgürlük.Çok tiksiniyorum gerçekten kadın olsun erkek olsun oramı buramı açayım özgürüm ben bh konunun dinlede alakası yok.7 milyarlık şu dünyada tüm toplumların uyduğu bir olgu var o da ahlak. Uymayacaksanız gidin ormana maymunlar gibi çıplak yaşayın

18.06.2021

Bunlara anlatamazsın boşver kardeşim memesini götünü açmak bunlar için özgürlük

17.06.2021

gayet haklıymış mekan sahipleri bu sarkık memeli balinayı içeri almamakta. tiktok videosundaki haliyle fotoğraflarının alakası yok. instagram'da editlenmiş fotoğraflarla bu şekilde teşhircilik yapıyor zaten, bari gerçek hayatta görüntü kirliliği oluşturmasın. özgürlük adı altında yakında vücutlarını sergileyip dikkat çekmek için çıplak gezecek bu arsızlar

17.06.2021

aynı durum başıma Casablanca’da Casablanca filminin çekildiği o meşhur Rick’s Cafe’de başıma gelmişti. Özür dileyerek, üzerimdeki elbiseyle alamayacaklarını söylemişlerdi. Ben de üzerimi değiştirip tekrar gitmiştim. her mekanın kendine özgü kuralları olması gayet normal. Mesela askerlere tahsis edilen dernek, lokal gibi yerlere de erkekler şortla alınmıyor. Bunu hemen yobazlık vs. diye yaftalamanın alemi yok. görgü kurallarından bi haber dinle yemişsiniz kafayı.

TÜM YORUMLARI OKU (35)