Arkadaşıyla Oyun Oynarken Nerf Tabancası Yüzünden Bir Gözünü Kaybeden Çocuk

9 yaşındaki Taylor-Jay Ravicini, Nerf tabancasından fırlayıp gözüne isabet eden cisim yüzünden, görüşünü kaybetti ve gözünü ameliyatla almak zorunda kaldılar.

Görünüşe göre oyuncak tabancadan fırlayan yassı ve yumuşak cisim, hızla Taylor'ın gözüne isabet edince, gözü onarılamaz şekilde hasar görmüş.

Doktorlar, ameliyatla Taylor-Jay'in gözünü almak zorunda kaldılar çünkü aksi takdirde, diğer gözünde de görme kaybı meydana gelebilirdi.

Olay gerçekleştiğinde küçük çocuk, annesinin gözetiminde evde, bir arkadaşıyla oyun oynuyordu.

Enfeksiyon kapan gözdeki komplikasyonlardan dolayı Taylor-Jay'in, kazayı izleyen 6 hafta boyunca hastanede kalması gerekti.

Çocuğun annesi Stacey Ravicini, okuldaki çocuklar oğlunun gözüyle dalga geçmeleri sebebiyle Taylor'ın gerçekçi bir protez göze sahip olabilmesi için bağış toplamaya çalışıyor.

''İnsanların, benim kötü bir anne olduğumu düşünmelerini istemiyorum. Olay yaşandığında üç çocuğumla evdeydim ve onları gözetiyordum ancak her şey bir anda oldu. O anda alt kattaydım ve korkunç bir çığlık duyunca kalbim yerinden oynadı. O an onu görmeye bile gidemedim, çok kötü bir şey olduğunu sezdim ve bakması için eşimi yolladım. Taylor'ın gözü kan içindeydi, doktorlar kan basıncından dolayı, eğer gözü almazlarsa diğer gözünde de görü kaybı olacağını söylediler. Yapılması gereken neyse izin vermek zorunda kaldık.'' diyor, Taylor'ın annesi Stacey.

Taylor'a ve ailesine, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 🙏😔😔

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi'nin Ölümü Nedeniyle Türkiye'de 1 Günlük Milli Yas İlan Edildi
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
YORUMLAR
19.12.2018

Çocuğa çok çok üzüldüm Allah onun ve ailesinin yardımcısı olsun. Ama şuna takıldım, okulda çocuklar dalga geçiyormuş. Her ne kadar toplumsal sıkıntılar yaşıyor olsak da bu olaydan anladığım akran zorbalığı denen hadise yabancı ülkelerde bizdekine kıyasla korkunç boyutta. Bizde bu yaşta bir çocuğun başına böyle bir şey gelse, tabi istisna durumlar olabilir ama okul arkadaşları dalga geçmeyi bırak ona destek olurlar.

çocuklara neden böyle bir oyuncak alırsınız ki.

19.12.2018

Çocugumuzu silah benzeri oyuncaklardan uzak büyütmek niyetindeyken;elindeki legolardan kılıç yapmaya başladı,sonra bu nerflere sardı(tamamen oyuncakcılarda ki boy boy reklamlarından öğrendi ki biz bu kadar saçma ve anlamsızca pahalı olan oyuncagı alma taraftarı asla değilken.).Neyse ki kardeşi olduktan sonra bu oyuncağa olan merakı zarar veriririm kaygısıyla kendi iradesiyle bitti.

19.12.2018

Tam da bu aralar çocuğuma bu oyuncaktan almayı düşünüyordum... Bu kadar tehlikeli olabileceklerini hiç düşünmemiştim.

TÜM YORUMLARI OKU (11)