Onedio Logo

"Arkadaşın Zulmediyor!": Eski ÇGHB Oyuncusu Emre Canpolat'tan Yılmaz Erdoğan'a Tepki

Kapak Görseli

Bir döneme damga vuran Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın oyuncularından Emre Canpolat, X hesabı üzerinden Yılmaz Erdoğan'a sitem etti. Canpolat, ülkedeki yaşanılanlara sessiz kalması nedeniyle hocası Yılmaz Erdoğan'a tepki gösterdi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski oyuncularından Emre Canpolat, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündemde.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski oyuncularından Emre Canpolat, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündemde. Görseli

Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından ülke genelinde protestolar başladı. Pek çok ünlü isim bu protestolara destek paylaşımı yaparken bazı isimler sessiz kalmayı tercih etti.

Eski Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Emre Canpolat, X hesabından önce eski rol arkadaşları Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'a sessiz kaldıkları için tepki gösterdi.

Burada bahsetmiştik:

Eski ÇGHB Oyuncusundan Boykot Paylaşımı Yapmayan Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'a Tepki
Eski ÇGHB Oyuncusundan Boykot Paylaşımı Yapmayan Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'a Tepki

Canpolat şimdi de Çok Güzel Hareketler Bunlar'da hocası olan Yılmaz Erdoğan'a sitem etti.

Canpolat paylaşımında Yılmaz Erdoğan'a karşı 'Etrafında sana 'Yanlışsın!' diyebilecek kimse bırakmadıysan, bu da kalfadan ustaya hediye olsun: Yanlışsın!' ifadelerini kullandı.

İşte Emre Canpolat'ın o paylaşımı:

Üzerimde emeğin çok, @yilmazerdogan abi.

Hâlâ verdiğim eğitimlerde atölyeden aldığım ve geliştirdiğim yöntemleri kullanıyorum.

BKM Atölye'de çocuklarla çalışırken bana mutfakçılık rehber oldu.

Bütün emeklerin için ilk ve son kez ellerinden öperim.

Gelelim arkadaşınla olan meselemize...

Sana faşizmi anlatacak değilim, bilirsin.

Sana dünya tarihinden bahsedecek değilim, bilirsin.

Sana totaliterizmden, işkenceden bahsedecek değilim, bilirsin.

Sana geleceksiz, umutsuz bırakılmış milyonlardan bahsedecek değilim, bilirsin.

Bilirsin de susarsın, bilirim.

👇

Eski defterleri kurcalamak istemem.

Ne olmuşsa olmuştur, iyi de olmuştur. Ama bugüne yakıştığı için hatırlatacağım sana;

Hani, Ankara Gar Katliamı’ndan sonra bir gün BKM kulisinde karşılaşmıştık… Tayyip’e beddua etmiştim. Ailemin yarısı o gün o meydandaydı benim. Beddua etmiştim ya hani… Arkadaşını korumuş, beni IŞİD'lilerle bir tutmuş, bağırmıştın.

O gün nasıl yanlışsan, bugün de öyle yanlışsın.

Etrafında sana 'Yanlışsın!' diyebilecek kimse bırakmadıysan, bu da kalfadan ustaya hediye olsun: Yanlışsın!

Arkadaşın bize zulmediyor. Öyle bir noktaya geldik ki susmak, onunla birlikte kamçı vurmak gibi artık. Biz getirmedik işleri buraya; arkadaşını doyuramadık.

👇

Zamanında, AKM, AVM yapılmak istenirken 'Yanlışsın!' demiştim sana. Daha atölyedeki ilk zamanlarımdı; ilk 'Yanlışsın!' deyişimdi.

Bu da son olsun… Yanlışsın, abi.

Üzerimdeki tüm emeklerin için teşekkür ederim. Ama istemeye istemeye de olsa seni arkadaşının yanına kaldırıyorum.

Saygılar.

#yılmazerdoğan

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Boykot Çağrısı Yaptığı için Murat Daltaban'ın TRT Dizisinden Çıkarıldığı İddia Edilmişti, Nedeni Belli Oldu!
TRT Dizisinden Atılan Boran Kuzum'a İlk Destek Verenlerden Biri Defne Samyeli Oldu!
Aybüke Pusat'ın Teşkilat'tan Çıkarılmasından Sonra Elçin Sangu'dan TRT İtirafı Geldi

Popüler İçerikler

Arda Güler İstanbul'dan Villa Aldı: Evin Fiyatı Size Kazancını Sorgulatabilir
Arda Güler İstanbul'dan Villa Aldı: Evin Fiyatı Size Kazancını Sorgulatabilir
TÜVTÜRK Dönemi Sona Erdi! Araç Muayene İstasyonlarında Yeni Dönem
TÜVTÜRK Dönemi Sona Erdi! Araç Muayene İstasyonlarında Yeni Dönem
Cem Küçük, "Padişahlık Kalabilirdi" Dedi Konuyu İttihatçılara Bağladı
Cem Küçük, "Padişahlık Kalabilirdi" Dedi Konuyu İttihatçılara Bağladı
YORUMLAR
02.04.2025

ananın ak sütü helal olsun. yanlışa yanlış diyemeyenler yüzünden ülke bu halde, sizin gibilere çok ihtiyaç duyuyoruz. Aybüke pusat gibiler işinden oldular bı hareket başlattık. en azından bu yolda işini kaybedenler, yolun sonunda değdi desinler.

02.04.2025

Helal olsun senin agzina diline cesaretine ve durusuna kardesim benim

02.04.2025

Aslan Aslaaan

TÜM YORUMLARI OKU (20)