Arka Sokaklar'ın Efsane Oyuncusu Rıza Baba Diziden Ayrılıyor İddiaları Dizinin Hayranlarını İsyan Ettirdi!

2006 yılında yayınlanan ilk bölümüyle hayatımıza giren Arka Sokaklar dizisinde ayrılıklar bitmiyor. Dizinin resmi Instagram hesabından paylaşılan görsel, Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin'in diziden ayrılacağı iddialarını kuvvetlendirdi.

İlk bölümüyle 31 Temmuz 2006 yılında ekranlara gelen efsane dizi Arka Sokaklar, senaryosu ve oyuncuları ile günümüze kadar devam edebilmeyi başardı.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu polisiye dizisi hala reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Erler Film imzalı, yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz'un oturduğu dizinin yapımcılığını ise Türker İnanoğlu üstleniyor.

Şu an bölüm sayısı 609 olan dizi hız kesmeden devam ediyor.

Birçok başarılı ismin yer aldığı dizinin başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Alp Korkmaz oluşturuyordu.

Fakat birkaç bölüm öncesinde sözleşmesi biten ve yenilemeyen Alp Korkmaz, şehit olarak diziden ayrılmıştı. Ayrılmadan önce ona yazılan senaryo ise izleyenleri fena halde kızdırmıştı.

Dizideki yaprak dökümleri ara sıra reytingi etkilese bile her hafta güzel sonuçlar almaya devam ediliyor. Sevilen oyuncuların diziden ayrılacak olması hiçbir seyirciyi memnun etmiyor.

Gamze Özçelik, Uğur Pektaş, Çağla Kubat, Berk Oktay, Zeynep Beşerler, Figen Evren, Özlem Çınar, Boğaç Aksoy, Can Başak, Furkan Göksel, Onur Bay ve Yüsra Geyik dizide uzun süre yer aldıktan sonra diziye veda etmiş isimlerden. Son sezonda diziden çıkan ve Ali karakterini canlandıran Alp Korkmaz listeye adını eklemiş oldu.

Her hafta yeni bir heyecanla karşımıza gelen Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde Mesut Komiser ve Rıza Baba'nın büyük bir tartışma yaşaması herkesi şaşırtmıştı.

Üzerine iftira atılarak işlettiği kafede uyuşturucu bulunan Mesut, gözaltına alınmıştı.

Tüm bunlar yaşanırken, dizinin resmi hesabında paylaşılan fotoğraf izleyicileri şok etti. Siyah ekrana yazılan "Rıza Baba" görseli izleyicilerde taziye paylaşımına benzetilince, Rıza Baba'nın ölerek diziden ayrılması ihtimalini akıllara getirdi.

Yaşından dolayı artık çekimlerde zorlandığı konuşulan Zafer Ergin'in uzun yıllar rol aldığı diziden ayrılacak olması, sosyal medyada büyük gündem yarattı.

Hayranların iki teorisi var; şehit olması ya da emekli olarak diziden ayrılması... Dizide yaşanan yaprak dökümleri saymakla bitmiyor. Bakalım bu görsele Zafer Ergin'in fotoğrafı da eklenecek mi?

Siz Arka Sokakları izliyor musunuz? 

Sizce Zafer Ergin diziden ayrılacak mı?

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
28.12.2021

Bu dizinin hayranı mı varmış lan? Abi bu arada nazar değmesin Zafer Ergin çakı gibi ama 80 yaşına gelmiş bir insanın dizi çekimi temposuna ayak uydurması da bir mesele. Bırakın huzur içinde ölsün dizide :D

28.12.2021

Adam kariyerini dandik diziyle bitirdi neredeyse. Cidden üzülüyorum böyle duayen insanın bu leş diziyle kariyerinin 15 senesini harcamasına.

28.12.2021

artık şu dizi de hayatımızdan ayrılsa!

28.12.2021

Bu diziyi izleyen var mı artık? Fragmanı dahi denk geldiğinde bu dizi hala devam ediyor mu diye sorguluyorum kendimi. 😒

TÜM YORUMLARI OKU (12)