Arka Sokaklar'ın Vedat Müdür'ü Huzurevinde Kaldığını Açıkladı!

20. sezonuyla Kanal D ekranlarında ilgiyle izlenmeye devam eden Arka Sokaklar'da Vedat Müdür rolünü canlandıran Murat Ormiyak, uzun bir aradan sonra ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, huzurevinde kaldığını ve çok mutsuz olduğunu açıkladı.

Kanal D ekranlarında 20 sezondur izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

Dizide rol alan pek çok karakter unutulmaz isimler arasına girdi. 20 sezondur rol alanlar kadar, uzun yıllar izlediğimiz ve bir süredir ekranlarda görünmeyen izimler de oldu. Arka Sokaklar'da 180 bölüm rol alan ve Vedat Müdür karakterine hayat veren Murat Ormiyak yıllar sonra ortaya çıktı.

Murat Ormiyak, huzurevinde kaldığını ve çok mutsuz olduğunu dile getirdi. Ormiyak, "Taksim'de bir huzurevinde kalıyorum. Hiç mutlu değilim. Artık teklif gelmiyor." dedi.

Arka Sokaklar'ı çok özlediğini dile getiren Murat Ormiyak, 'Arka Sokaklar gibi 17-20 sene oynayacağım bir iş gelse çok mutlu olurum.' açıklamasında bulundu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Taşacak Bu Deniz Karakterleri Yerinde Olsan Ne Yapardın?
Taşacak Bu Deniz'in Yönetmeni, Senaryoya Sonradan Eklettiği Detayı Açıkladı
Final Yapmıştı Ama... Ben Leman'ın Yüksek IMDb Puanları Görenleri Şoke Ediyor
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Fatih Ürek'ten Acı Haber Geldi: Ünlü Sanatçı Hayatını Kaybetti
Tarkan'ın Neden "Megastar" Olarak Anıldığını Kanıtlayan X Kullanıcıları
AKOM Tarihi Açıkladı: İstanbul’un 5 İlçesine Kar Uyarısı
YORUMLAR
04.02.2026

onedio heryere reklamı basmıssın.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ