Arka Sokaklar 634. Bölüm İzleme Ekranı: Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kanal D ekranlarında yıllardır yayın hayatına devam Arka Sokaklar, dün akşam yeni bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çobanoğlu'nun başrollerinde yer aldığı dizinin son bölümünde yaşananlar ise herkeste merak uyandırdı. Arka Sokaklar'ın son bölümünü kaçıranlar veya Arka Sokaklar son bölümü tekrar izlemek isteyenler için; Arka Sokaklar son bölüm izleme ekranı...

Yıllardır her Cuma akşamı sevenleri ile buluşan Arka Sokaklar, dün akşam da ekranlardaki yerini aldı. Son bölümde yaşananlar ise büyük bir heyecanla takip edildi.

Arka Sokaklar Son Bölümde Ne Oldu?

Suriyeli Amina'nın başı Şahin'in planları yüzünden derttedir. Amina bu durumla uğraşırken Rıza Baba ona bir sürpriz yapar. Ekip uyuşturucu çetesi Kadem için bir operasyon hazırlığındadır. Bu operasyon Kadem'i zor durumda bırakır ve Kadem ekibe karşı intikam almak için söz verir. Figen, kızı öldükten sonra torunlarını Tayyar'dan almak için büyük çaba sarf eder. Hüsnü'nün kızı Şule arkadaşlarının yanında çalışmaya başlar. Fakat çalıştıkları yerde beklenmedik olaylar başlarına gelir. Nazlı ve yeni doğan bebeği amcasından kaçmak için büyük mücadele gösterecektir.

Arka Sokaklar Son Bölüm İzleme Ekranı

ARKA SOKAKLAR TEK PARÇA FULL İZLE

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu