Arınç: 'Gül de Davutoğlu da Doğru Söylüyor'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İstanbul'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Arınç, 'Sayın Başbakanımızın sözleri mutlaka doğrudur. Sayın 11. Cumhurbaşkanımızın sözleri de mutlaka doğrudur' dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu 2013'te Dışişleri Bakanı olduğu dönemde Pensilvanya'da Fethullah Gülen ile yaptığı görüşmeyi anlatmış, dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bilgisi dahilinde görüştüğünü söylemişti. Gül  ise 'Benim görüşmeden sonradan haberim oldu' diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti.

İki isim arasında yaşanan 'zihnim berrak' polemiği Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a da soruldu. Arınç, ''Sayın Başbakanımızın sözleri mutlaka doğrudur. Sayın 11. Cumhurbaşkanımızın sözleri de mutlaka doğrudur'' yanıtını verdi.

DHA

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Yüz Binlerce Eve Tebligat Yolda: Tapuda Yeni Dönem! Ceza Yüzde 100'e Çıkarıldı
Bir Öğretmen Kendisine Küfreden Öğrencinin Velisi ile Yaşadığı Akılalmaz Tartışmayı Paylaştı
Güllü'nün Ölümünde Kritik Kamera Kaydı: Komşusu İlk Kez Açıkladı!