Arif Erdem ve 3 Futbolcu Hakkında Gözaltı Kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında eski futbolcular Arif Erdem, Uğur Tütüneker ile İsmail Demiriz hakkında 'Örgüt üyeliği' suçlamasıyla gözaltı kararı çıkardı.

Evlerinde arama yapılan eski futbolculardan Arif Erdem ile Uğur Tütüneker'in yurtdışında oldukları için haklarında yakalama kararı çıkarıldı. İsmail Demiriz'in ise Büyükçekmece'de evinde gözaltına alındığı öğrenildi.

Eski futbolcu ve eski milletvekili Hakan Şükür hakkında da geçen hafta gözaltı kararı çıkarılmıştı. Şükür'ün de yurtdışında olduğu ortaya çıkmıştı. Savcılığın, bu eski futbolcular ile ilgili gelen ihbarlar üzerine operasyonu başlattığı belirtildi.

DHA

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
24.08.2016

Arifin attığı golü de mi arayamayacağız şimdi?

24.08.2016

Şike ve teşviğin babası salatasaray nice çalınan şampiyonluklar beyoğlu yosması sizi aldığınuz kupalar götünüze girsin hangi sezonu sayayım 86 87 malatya maçı teşvik primi o sezon ankaragücü maçı hakeme çarpıyor gol oluyor beşiktaş mağlup gelen şerefli ikincilik 92 93 ankaragücü maçı 8 0 ankaragücü ve malatta oyıncuların yöneticelerin yıllar sonra gelen açıklamarı kabul etmeleri 96 97 sezonu çok önenli maç arif kendini atıyor hagi penaltı gol son dakika gelen şampiyonluk ve 07 08 14 15 sezonları veyseller ferhatlar rakibe verilemyen penaltılar bunlara verilen penaltılar çalınanlar çalınmayanlar kartlar hep bınların lehine yan uzun lafın kısası gelen böyle 1 yıldız alınan kupalar ve şimdi böyle durumda olmaları ne diyim allah belanızı versin haram sıkkım olsun oruspu çocukları sizi

24.08.2016

Hepside salatasaraylı niye acaba fetönün köpeği galatasaray biz şerefli 2. Derken dalga geçenler ne oldu bu kararla ilgili cinconlular ne diyor acaba böyle kim bilir ne kadar aldınız elimizden kupaları şampiyonlukları kuranda el basarım ki her beşiktaşlı bunuda yapar o kadar emin giden böyle nice şampiyonluklar kupalar var bunkar olmasa şı an fb gs bjk üçü kafa kafaydı kapışıylrdu belkide beşiktaş öndeydi Birinciydi ama fb gs sözde düşmanlar el ele kol kola gidiyor beşiktaşsa geriden geliyor takip ediyor beşiktaşı devre dışı bırakma fb ile gs kapıştırması planlanan bir şeydi programı yaptılar ve böyle oldu 20 sene önce Fb 13 bjk gs 11 iken buraya gelindi özellikle 4 sene şampiyonluk ve o süreçte geken kupalarda neler neler var iyi ki beşiktaşlıyım şikirler olsun ve iiyki fenerli cinconlu değilim renkilier babanız beşiktaş en büyük beşiktaş açın gözlerinizi bakmayın şaşı alayınız gelse yıkamaz şanlı beşiktaşı

TÜM YORUMLARI OKU (5)