Ardahan'da Yasaklı Irk Köpek, Ata Saldırdı: Arabaya Bağlı At Kanlar İçinde Yerde Kaldı

Ardahan'ın Göle İlçesinde, 'Dogo Arjantino' cinsi köpek ata saldırdı. Arabaya bağlı ata saldıran köpek atı kanlar içinde bırakırken o anlar da anbean kaydedildi.

Ağır yaralanan ve sekerek yürüyen at veterinere götürülürken olayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

Atın sahibi evli ve 3 çocuk babası Adem Kılıç (50), olayda canını zor kurtardığını belirterek, 'Arabamla taşımacılık yapıyorum. Yük almaya giderken bir köpek saldırdı. Canımı zor kurtardım. Ama köpek atı perişan etti. Zabıta, polis ve asker geldi ama sahibi bile yanına yaklaşamadı. Köpek biraz sakinleşince sahibi yakaladı. Atım olmazsa aç kalırız. Ne yapacağımı şaşırdım. Köpeğin sahibi atın tedavi masraflarını karşılayacağını söylüyor ama kurtulacağını sanmıyorum. Çünkü 40 dakika boyunca saldırdı' diye konuştu.

İşte o korkunç anlar: 👇

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
01.07.2022

Zabıta ordaki özürlüler neden daşşak kebabı yapıyorsunuz. At can cekişiyor ve köpek hala saldırmaya devam ediyor. İnsanlıgını siktiklerim.

01.07.2022

ya polis izliyo orda amınaaa koyim çekip vursana siktiminin itini it ölünce sorun oluyo da at ölünce neden olmuyo çünkü at fakiir fukara bir adamın atı da ondan olmuyodur.

01.07.2022

Ulan herkesin belinde silah var, kimse niye kullanmıyor? Sadece kadınlara mı kalkıyor bu silahlar? Önce köpeği vurucan, sonra sahibinin de bacağına sıkıcan. 40-45 dakika canavarla boğuşmak ne demek, yazık değil mi hayvana?

TÜM YORUMLARI OKU (19)