Onedio Logo

Arda Turan, "Yüzleşme" Belgeselinde "En Büyük Hatam" Dediği Hatayı Açıkladı

Kapak Görseli

Futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Athletico Madrid, Barcelona gibi dev kulüplerde forma giyen, şimdilerde de teknik direktörlük kariyerini sürdüren Arda Turan, bugünlerde belgeseliyle gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde galası yapılan belgesel bugün yayınlandı.

Arda Turan, "Yüzleşme" isimli belgeselinde samimi açıklamalarda bulundu. Kariyerine dair açıklamalar yapan Arda Turan, "hatalarım" dediği konularda dahi sansürsüz şekilde duygularını paylaştı.

Arda Turan, "Yüzleşme" isimli belgeselinde samimi açıklamalarda bulundu. Kariyerine dair açıklamalar yapan Arda Turan, "hatalarım" dediği konularda dahi sansürsüz şekilde duygularını paylaştı. Görseli

Hakemlerle yaşadığı diyaloglara da değinen Arda Turan, Başakşehir formasında uzun bir dönem ceza almasına neden olan "tartaklama" olayına, "Birçok yanlışım var, faiz kararı ile ilgili yaptığım yorumda yanlışım, hakeme saldırma konusunda yanlışım. Çok yanlışım oldu" dedi.

Hakemlerle yaşadığı diyaloglara da değinen Arda Turan, Başakşehir formasında uzun bir dönem ceza almasına neden olan "tartaklama" olayına, "Birçok yanlışım var, faiz kararı ile ilgili yaptığım yorumda yanlışım, hakeme saldırma konusunda yanlışım. Çok yanlışım oldu" dedi. Görseli

Arda Turan, hatalarını sıralarken Berkay'la yaşadığı kavgayı ise başka bir yere koyuyor. Arda Turan, "En yanlış olduğum konu, bar kavgası da değil. Hastaneye silahla gitmek. Sen mafya babası mısın? Sana ne oluyor?" dedi.

Durumu "güç zehirlenmesi" olarak adlandıran Arda Turan, "Kendindeki bu kadar güç zehirlenmesi nedir? Bunların hepsi gerçek doğru." açıklamalarında bulundu.

İlginizi Çekebilir

Ferdi Kadıoğlu İçin Brighton Sonrası Manchester United da Kapıyı Çaldı
Abdullah Avcı Rapid Wien Maçı Sonrası Konuştu: "Organize Bir Kötülük, Telefonum Sosyal Medyaya Servis Edildi"
Imane Khelif, Şimdi de Elon Musk ve J.K Rowling'e Karşı Savaşacak

Popüler İçerikler

Fas Kralı, Kuraklık ve Ekonomi Nedeniyle Kurban Bayramı’nda Kurban Kesmeyi Yasakladı
Fas Kralı, Kuraklık ve Ekonomi Nedeniyle Kurban Bayramı’nda Kurban Kesmeyi Yasakladı
Depremde 35 Kişinin Ölümünden Sorumlu Tutuldular: MADO’nun Sahipleri ‘Suçsuz’ Bulundu
Depremde 35 Kişinin Ölümünden Sorumlu Tutuldular: MADO’nun Sahipleri ‘Suçsuz’ Bulundu
Çocuklarının Yanında Babayı Darbedenlere Tepki Çığ Gibi! Saldırganlar Yakalandı
Çocuklarının Yanında Babayı Darbedenlere Tepki Çığ Gibi! Saldırganlar Yakalandı
YORUMLAR
16.08.2024

Bomboş bir karakter

16.08.2024

Ve hiç bir ceza almadı. Hakkımı helal etmiyorum.

16.08.2024

Bir de şuna belgesel mi çekmişler???

TÜM YORUMLARI OKU (12)