Arda Turan'ın Takımı Eyüpspor'da Forma Giyen Caner Erkin'den Fon Dolandırıcılığı Açıklaması

Toplamda 19 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan, Türkiye'nin ana gündem maddesi.

Olayın mağdurları, bankacıdan paralarını geri isterken milyonlarca doların nerede olduğunu hakkında ise şu ana kadar net bir açıklama bulunmuyor.

Türkiye'nin ana gündemi olan olaya dair, Arda Turan'ın teknik direktörlük yaptığı Eyüpspor'da forma giyen Caner Erkin'den yorum geldi.

35 yaşındaki sol bek, Hürriyet'in haberine göre, parayı kolay kazanmadıklarını bu yüzden riskli yatırımlardan uzak durduğunu ifade etti.

Erkin, "Hepsinin adına çok üzgünüm. Ben yatırımlarımı daha çok kira getirisi olan yerler için seçiyorum. Sonuçta parayı kolay kazanmıyoruz, ter döküyoruz. Benim yatırımlarım daha çok gayrimenkul üzerine oluyor. Riskli yatırımlardan uzak duruyorum" dedi.

Özel Röportaj: Gani Müjde ile "Adile" Filminden TikTok Bataklığına Kadar Her Şeyi Konuştuk

Popüler İçerikler

İrfan Değirmencioğlu İmamoğlu’yla Birlikte Roma’ya Giden Ekibi Eleştirdi: “Ne Farkı Kaldı Saraydan?”
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
29.11.2023

Bu fona katılan herkesin vergi cezası alması lazım bu adamlar bildiğin vergi kaçırma teşebbüsünde bulunuyor.

29.11.2023

verginin olmaması gereken tek yer bence burası..faizin vergisi olur yrı konu, ama sen gidipte borsada kazandığının vergisini neden veriyorsun? kaldırçlı işlem yapıyorum risk alıp kazanıyorum kardan aldın ee zararıma nıye ortak olmuyorsun zarardan da vergı alıyorsun. Sonuçta borsaya sermaye olarak koyduğun para vergisi ödenmiş alınteri.

29.11.2023

Atatürk'ün dediği gibi. Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını ...seviyorum.😂😜🤣👍

29.11.2023

en çok ardaya güldüm, ölümüne tayyipçiydin, faiz haramdı, camiden çıkmıyodunuz, hepiniz vatan sevdalısıydınız falan :D dolar üzerinden vergisiz faiz haa :)) gerçekten tam bir akpliymişsiniz. size de böylesi yakışır yaauuuvvşaklar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ