Arda Turan'ın "Referandum Şimdi Olsa 'Evet' Kampanyasına Katılır mıydın?" Sorusuna Verdiği Yanıt Çok Konuşuldu

Candaş Tolga Işık'ın sunduğu TV100'de yayınlanan 'Az Önce Konuştum' programının konuğu Arda Turan, kendisine sorulan soruları yanıtladı. Programın en akılda kalıcı yanlarından birisi ise Candaş Tolga Işık'ın Arda Turan'a yönelttiği referandum sorusuydu. 'Referandum bugün yine olsa yine 'Evet' kampanyasında yer alır mısın?' sorusuna Arda Turan'ın verdiği yanıt çok konuşuldu.

Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Arda Turan, özel hayatında yaşanan olaylardan kariyer planlarına dair birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Bilal Meşe olayından gelecek planlarına, cinsel taciz davasından futbolculuk kariyerine Arda Turan'ın açıklamalarından satır başları şöyleydi:

'Eşimin ve ailemin rahat edemeyeceği bir yerde oynamayı düşünmüyorum.'

Galatasaray’da oynayamayacağıma göre, futbol kariyerimi Katar’da, ABD’de, eşimin ve ailemin rahat edemeyeceği bir yerde oynamayı düşünmüyorum. Süper Lig’de herhangi bir takımda oynamayı düşünmüyorum.”

'Çok yanlış büyük hatalar yaptım, rezillik...'

“Çok yanlış, büyük hatalar, rezillik… O dönemdeki davranışlarım çok kötü. Sebeplerinin, benim vicdanımda geçerliliği var. Bilal abi, ‘Bu paranın gözü kör olsun’ diye manşet atarken ‘Evladım, bu iş nedir’ diye sormaz mısın? Benim evimde kalıyorsun. Şiddet yanlış. “Cinsel tacizle yargılanıyorum. Ben, kimseye böyle bir şey yapmadım. Kanıtlar nerede? Beraat ettim ama içim soğumuyor. Kimse benden özür diledi mi?”

"Fatih Terim bana 'Beni bir tek sen geçebilirsin' dedi."

“Tarihin en iyi teknik direktörü olmak istiyorum. Bunu Fatih hocanın ağzından duyduğum için söylüyorum, ‘Beni geçebilirsin’ dedi. Onun için de deneyeceğim. ‘Beni bir tek sen geçebilirsin’ dedi.  Baba ile oğul arasındaki ilişki… Bizim hadsizliğimizdir hocaya karşı, Fatih hoca da sağ olsun bizi affetti. Elini öptük, barıştık. Fatih Terim, bizim hayat büyüğümüzdür.”

"Sergen Yalçın 'Beşiktaş'a gelmek ister misin? dedi."

'Sergen Yalçın'ı canım kadar severim. Benim sıkıntılar yaşadığım günlerimde bana telefon açtı, 'Beşiktaş'a gelmek ister misin?' dedi. Bana muhteşem sahip çıktı. Dost dediğim insanların çıkmadığı kadar sahip çıktı. Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'den defalarca teklif aldım. Onun zamanındaki rekabeti özlüyorum. Çok özel bir insan.'

Candaş Tolga Işık'ın referandum sürecinde 'Evet' kampanyasına dahil olmasını hatırlatması üzerine Arda Turan, 'Kemal Kılıçdaroğlu evet deseydi yine aynı tepkiyi görür müydüm?' diye sordu.

'Söylediğimin arkasındayım. Böyle bir sistem olması gerektiğini düşünüyorum. Bu söylediklerimi de yanlış anlayacaklar. Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Evet' deseydim, aynı tepkiyi görür müydüm? Ben yine aynısını derdim, sistemle alakalı 'Evet' diyorum.'

Arda Turan'ın referandumda 'Evet' kampanyasıyla ilgili soruyu cevapladı.👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Arda Turan'ın açıklamalarına sosyal medyadan gelen tepkiler ise şöyleydi:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Rıdvan "Evet" Kampanyası Başlatıp Pası Arda’ya Attı, Gerisi de Geldi
Vukuatlarıyla Gündemden Düşmeyen Arda Turan'ın Adının Karıştığı 19 Skandal

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
28.06.2022

Aslında Fatih Terim'in milli takımdan kovulmasınin sebebi prim falan değildi, spor camiasındaki tüm ensesi kalinlar video çekip birbirini etiketlerken yanlış hatırlamıyorsam Ahmet Çakar topu Fatih hocaya attı Fatih Hoca ise herhangi bir video falan çekmedi, zaten yapısı gereği böyle bir şeye evet demezdi. Ordan büyüyen gerginlikle de adamı medyada, tvlerde linclediler prim konusunda Arda Turan'ı ve arkadaşlarını haklı buluyorlardı hatta Ertem Şener Fatih Terim'i babası gibi savunurken ne hikmetse o dönemde Arda Turan'ın ve federasyonun yanında durup Fatih Terim'e sallıyordu Beyaz Tv'de. Arda Turan'a gelince de yüzüne kimse bakmazken nerdeyse kariyeri bitecekken boşta kalmışken abileri yardımcı olup Başakşehire getirdi. Hakeme ayakkabı fırlattı, Bilal meseyi yumrukladı, milletin karısına sarkip bide üstüne hastaneye silahla gidip ateş açtı. Ve bunlara rağmen medya tarafından kollanmaya devam etti, abilerine borçlu tabi ki yine olsa evet derdim diyecek.

29.06.2022

Barcelona gidişide THY sayesinde oldu zaten...

28.06.2022

sus artık ziyanadam

Tabii ki aynı tepkiyi görmezdin. Daha kötüsü, doğrudan "Hakan abisi gibi fetöcü" derlerdi, pekakalı, vatan haini ilan edilirdin, bulunduğun takımda kadro dışı kalırdın. Söz de sisteme evet demiş ama alakası yok, yanıtı taraf olarak veriyor hala. Ulan sistem çalışmıyor işte adam da o yüzden sordu soruyor.

TÜM YORUMLARI OKU (10)