Arda Güler'li Real Madrid'i S Sport Plus'ta İzle!

İstediğin yerde ve zamanda maç izleyebileceğin LaLiga, Serie A, EuroLeague, NBA, NFL, UFC ve daha fazlası S SPort Plus'ın çoklu ekran özelliğiyle sen neredeysen orada!

Arda’nın Tercihi Real Madrid ve LaLiga

Milli sporcumuz Arda Güler, genç yaşta elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 2005 doğumlu yetenekli futbolcu, Fenerbahçe’deki etkileyici performansının ardından Avrupa’nın en büyük kulüplerinin radarına girmiş, 2023 yazında Real Madrid’e transfer olmuştu.

Bu transferle kariyerinde çok önemli bir adım atan Arda, şimdi futbol dünyasının en büyük yıldızlarından biri olan Kylian Mbappé ile aynı formayı terletecek. Arda ve Mbappé’nin sahadaki uyumu ve performansı, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

S Sport Plus'la sezonun tüm maçlarını keyifle izleyin!

Arda’nın Tercihi Real Madrid ve LaLiga

LaLiga ve Ardalı Real Madrid S Sport Plus'da olduğunu duyanlar beklemiyordu. Çünkü S Sport Plus, Arda’dan Yamal’a, Mbappé’den Bellignham’a yıldızlarla dolu LaLiga’yı sezon boyunca futbolseverlerle buluşturuyor. Siz de S Sport Plus’a gelin, sezonun tüm maçlarını, Arda’nın ve diğer futbol yıldızlarının en heyecan verici anlarını kaçırmayın. Futbolun en merak uyandıran ligini yılda sadece 693 TL’ye izlemek için tıklayın.

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR

Arda haberi yapmanızdan gına geldi,

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ