Arda Güler'in Real Madrid'den Kazanacağı Yıllık Ücret Belli Oldu

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'in, Real Madrid'e transferi sonrası yeni maaşı gündemdeki yerini aldı. Bonus ödemelerle birlikte toplamda 30 milyon euroya mal olan bu transfer, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, 18 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'deki maaşının çok çok üzerinde bir kazanca imza attı.

Hazırlık kampının yıldızlarından

Brahim Diaz ve Arda Güler, sezon öncesi hazırlık kampında gösterdikleri performansla tüm gözleri üzerlerine çekmeyi başardı. İki genç futbolcu, şu ana kadar kampta sergiledikleri becerilerle adeta göz kamaştırdı. Yeni sezonda ikiliyi ana kadroda görmenin sürpriz olmayacağı belirtildi.

Ancelotti'den yeni diziliş mesajı

Arda Güler ve Bellingham transferleri sonrası nasıl bir yol izleyeceği merak edilen tecrübeli teknik adam, yeni sezonda farklı taktiklerle sahada olabileceklerini vurguladı. 

“Bu sezon sistemimi değiştirmek zorundayım. Bu sezon farklı bir formasyon kullanmalıyız. Kadromuza önemli genç yıldızlar dahil oldu. Orta sahada oynayabilecek birçok oyuncumuz var. Farklı bir formasyona geçiş yapmalıyız. ABD turu bu açıdan önemli bir sezon öncesi hazırlık olacak. Buradaki maçlarda denemeler yapacağız. Formasyon üzerinde çalışacağız. Şu anda çalışmalarımız iyi gidiyor. Her hazırlık maçı önemli olacak”

Arda Güler'in Real Madrid maaşı

Türk futbolunun parlayan yıldızı, Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde yıllık 350 bin euro gibi bir kazanç elde ediyordu. İspanya basınına göre, Arda'nın Real Madrid'den alacağı yıllık ücret, bonuslar hariç tam 8 milyon euro olacak.

Nuri Şahin'in Arda Güler Hakkındaki Alçak Gönüllülüğü Herkesin Takdirini Topladı
Cristiano Ronaldo'nun Süper Lig'i Küçümsemesi Sosyal Medyada Büyük Tepki Çekti

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
18.07.2023

abi açık ve net olarak ben olsam 3-5 yıl oynar bırakırım.

Bu kafada olduğun için onedio'da yorum yapıyorsun işte. (Ben de seninle aynı kafada olduğum için sana yanıt veriyorum bu da diğer gerçek :) )

18.07.2023

350.000 mi? Şaka mı bu? İyi yapmış giderek! Bildiğin sömürmüşler çocuğu amk 😂 profesyonel olun gençler, duygusal değil!

18.07.2023

Bizim CB.bu kadar zam yapmadı be

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ