Arda Güler'i Portekiz Karşısında İlk 11 Başlatmayan Milli Takım Teknik Direktörü Montella'ya Tepkiler Çığ Gibi

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Portekiz yenilgisinin ardından yaptığı Arda Güler açıklamasıyla futbolseverleri bir hayli kızdırdı. İtalyan teknik adam, genç yıldız hakkında üzgün olduğunu ifade etti.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu.

Gürcistan maçında harika bir gole imza atan Arda Güler, Yunus Akgün'ün yerine 70. dakikada oyuna girdi.

Teknik Direktör Montella, maçın ardından "Arda konusunda gerçekten üzgünüm. Arda gerçekten yorgundu ve sakatlık riski vardı. Hatta maça almasam mı diye düşündüm. Bir gol atarız düşüncesiyle onu oyuna aldım." açıklamasında bulundu.

İtalyan çalıştırıcının bu sözleri, eleştirilere neden oldu. 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
EURO 2024'te Portekiz'e 3-0 Mağlup Olarak Beklentilerin Altında Kalan A Milli Takım'a Gelen Yorumlar!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
YORUMLAR
22.06.2024

Arda ilk 11 de başlasa ne değişirdi. Bir oyuncuya bel bağlamak sadece zayıf takımların yaptığı bir şey. Portekiz bizden 3-4 gömlek üstün bir takım. Gürcistan maçını bile şansa aldık. Adamlar son dakikalarda biraz daha becerikli olsalar maç berabere biterdi... Biz bu turnuvanın tartışmasız en zayıf takımlarından biriyiz.

22.06.2024

sığ bakış açısı ..adamlar 41 yaşında pepeyi 39 yaşında Ronaldo'yu oynatıyor ..bir adama bel baglamiyorlarsa neden oynatiyorlar ? mesele sadece arda değil ki..Türkiye'nin yerli en iyi kesicisi İsmail yok..Kenan yok..kimler mi var Kerem Barış Alper Yunus Kaan Ayhan...bu fetö pr ı..eğer takımı fettullah gulen e kur deselerdi ..bu akşam ki takımı cikartirdir ..

22.06.2024

Adam Arda konusunda haklı bence. Çekya maçı asıl önemli olan. Millet düşünmeden konuşuyor, her zamanki gibi duygusal davranıyor.

22.06.2024

Gürcistan, son saniyede maçı kazansaydı aynı sözü edecek miydiniz?

Pasif Kullanıcı
22.06.2024

fetöcülerin lobisi

22.06.2024

Lobi ananı mı sikmiş? Git babanı bul Bedeci pezevenk. Ağzına fetö dolayan en adi orospu çocuğu fetöcüdür. Maskeleme yapma kendine anlat gerçeği fetöcü seni

TÜM YORUMLARI OKU (53)