Arda Bektaş'a Sokak Ortasında Saldıran Kerimcan Durmaz'ın Arkadaşı Furkan Çağman'dan Açıklama Geldi

Geçtiğimiz saatlerde sokak ortasında saldırıya uğrayan Arda Bektaş Kerimcan Durmaz ve arkadaşlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Arda Bektaş'a saldıran Furkan Çağman bir açıklamada bulundu. Detaylar👇

Son birkaç yıl içerisinde, çektiği makyaj videolarıyla ön plana çıkan sosyal medya fenomenlerinden biri Arda Bektaş.

Türkiye'nin ilk erkek makyaj YouTuber'ı olan Bektaş, cinsel yönelimi sebebiyle sık sık eleştiriye maruz kalsa da tüm eleştirilere kulaklarını tıkayarak yoluna devam ediyor.

Fakat belki denk gelmişsinizdir, geçtiğimiz saatlerde hiç yaşanmaması gereken bir mevzuyla gündeme geldi kendisi.

Bir dönem Kerimcan Durmaz ve arkadaş grubunun en yakınlarından biri olan Arda Bektaş, sokak ortasında saldırıya uğradığını duyurdu.

Kameralara yansıyan saldırı anını paylaşan Arda Bektaş, uzun zamandır Kerimcan Durmaz ve arkadaş grubu tarafından 'mobbing'e, 'sözlü ve fiziksel şiddete uğradığını açıkladı.

Ayrıca kendisine saldıran kişinin Kerimcan Durmaz'ın sürekli yanında gördüğümüz kankası Furkan Çağmaz olduğunu da söyledi.

'Başıma gelebilecek herhangi bir fiili olaydan Kerimcan Durmaz, çalışanı Furkan Çağman ve yakın çevreleri sorumludur' diye de ekledi...

Olayın detaylarından bu yazımızda bahsetmiştik:

Sokak Ortasında Saldırıya Uğrayan Arda Bektaş, Kerimcan Durmaz'la İlgili Her Şeyi Açık Açık Anlattı

Sosyal medyada hızla yayılan saldırı videosunun ardından, Furkan Çağmaz'dan olaylar hakkında bir açıklama geldi.

Saldırgan Furkan Çağmaz, Arda Bektaş'ın sistematik olarak kendisine iftira attığını, anlık bir refleksle kendini kontrol edemediğini fakat kendisi tanıyan herkesin normalde bunu yapmacağını bildiğini söylediği uzun bir metinle yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Ardından yine Kerimcan Durmaz'ın samimi arkadaşı Hakan Ürkmez, saldırıya uğrayan Arda Bektaş'ın söylemlerini direkt üstüne alınmış olacak ki bir açıklama da o yaptı.

Ne yaşandığı ortada. Arada yüksek bir gerilim olduğu da belli oluyor zaten ama şiddet asla bunun çözümü değil. Ve eğer ortada durduk yere, kişi farkında bile olmadan arkadan saldırarak şiddet uygulayan biri varsa özür dilemek gerekir. Bu, aslında bu kadar basit.

Fakat aksine, hem Furkan Çağmaz'ın hem de Hakan Ürkmez'in paylaşımlarında özür maiyetinde hiçbir cümle olmadığı gibi hala tehdit bazlı cümleler görüyoruz...

Bu sırada, Arda Bektaş'ın açıklamalarının odağında olan Kerimcan Durmaz'ın da senelerdir küs olduğu ve yeni barıştığı Selin Ciğerci'nin yanında olduğunu atlamayalım...

Kendisi olaya dair hiçbir açıklamada bulunmadı. Aralarında yaşadıkları şey ne olursa olsun, gencecik birine sokak ortasında saldırmanın bir bedeli olmalı sanki? Siz ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlarda buluşalım.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Hadise'nin Son Paylaşımı Sosyal Medyada Yine Çok Konuşuldu: "Ne Demiş Ebru Yaşar? Yeşillenirim"
Mustafa Sandal, İmam Halil Konakçı'ya Sert Çıkıştı: "Hadi Koçum Başka Kapıya, Yemezler!"
Üstsüz Hikaye Paylaşan Wanda Nara Sosyal Medyayı Yangın Yerine Çevirdi!

Popüler İçerikler

TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
13.09.2023

Kerimcan durmaz bence bu ülkenin LGBT lilere olan nefretinin ana temel kaynağı!!

13.09.2023

Durmaz, Çağmaz, Ürkmez .. nası bi kabile bu?

13.09.2023

Bravo Onedio, Tek eksiğimiz bu sapkınları görmekti. Keşke Kerimcan'ın uçakta WC'de şeyinin fotosunu çekip servis ettiği şeyi de gösterseydin. Pes....

13.09.2023

sensin sapkın dalyaprak. şaklaban de, soytarı de, zavallı ün budalası de. ne tayyibin ağzıyla homofobik homofobik konuşuyon keziiban.

TÜM YORUMLARI OKU (14)