Araştırmaya Göre, Kadınların Yüzde 54'ü Sosyal Medyanın Güzellik Algıları Sebebiyle Estetik Yaptırıyor

Geçtiğimiz günlerde Gilles Deleuze isimli bir X (Twitter) hesabı, güzellik algıları nedeniyle kadınların estetik yaptırmaya meyilli olduğunu söyleyen bir araştırmayı paylaştı. Bu oran tam tamına yüzde 54!

Buyurun detaylara👇

Sizler de takdir edersiniz ki toplumun inşa edilmiş bazı güzellik algıları var. Bu güzellik algıları zaman zaman ünlü isimler tarafından zaman zaman da sosyal medya tarafından empoze ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Gilles Deleuze isimli bir X (Twitter) hesabı, güzellik algıları nedeniyle kadınların estetik yaptırmaya meyilli olduğunu söyleyen bir araştırmayı paylaştı.

twitter.com

Araştırmaya göre kadınların 19-24 yaş aralığındaki Avustralyalı kadınların %54'ü bu güzellik algıları nedeniyle estetik yaptırmaya başvuruyor.

Peki diğer kullanıcılar bu konu hakkında ne düşünüyor? Buyurun beraber bakalım👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

twitter.com

İlginizi çekebilir:

Anne Sütü Kullanarak Yüzüne Botoks Yapan Kadından İlginç Açıklamalar: 'Çok İyi Hissettiriyor...'
Günlük Hayatlarında Dikkat Ettikleri Birbirinden İlginç Batıl İnançlarını Söyleyen Kişiler
Waffle Dükkanında Çalışmaya Başlamıştı: Başarılı Şarkıcı Lana Del Rey'in Son Hali Kendine Hayran Bıraktı

Popüler İçerikler

İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
16.04.2024

Araştırmaya gerek olmaksızın hepimiz bunun farkındayız sanırım. Ünlülerin "doğalım, güzelim, beden olumlama" diye paylaşmış olduğu fotoğraflarda bile binbir türlü hile ve şop var. Ve bundan etkilenen, özgüveni zedelenen genç kızlar olduğu kadar yaşı geçkin kadınlar da var. Sürekli değişen moda ve güzellik algısıyla beraber böyle bir dayatma varmış gibi algılanması buna en büyük sebep. Nesnel yaklaşım her zaman vardı, bu hep olacak ama başkalarına güzel görünmekten öte aynada bakmış olduğumuz kendimiz ile barışık olunca bunların hepsi anlamsız gelmeye başlayacaktır. İnsanın içi güzel olsun klâsik ve yavan bir söz gibi gelebilir ama bu gerçekten böyle içi dışına yansır cümlesi çok doğru. Allah güzel bakan gözler nasip etsin 🥰

16.04.2024

^^Ve bundan etkilenen, özgüveni zedelenen genç kızlar olduğu kadar yaşı geçkin kadınlar da var. ^^ altın cümle tam olarak bu değil aslında. NEFSİNE yenilen... ^^ Kim Allah'ı bırakır da, şeytanı dost edinirse, şüphe yok ki o pek büyük ziyana uğrayanlardan olur. "Onları mutlaka saptıracağım, mutlaka onları boş kuruntulara sokacağım ve onlara emredeceğim de hayvanların kulaklarını yaracaklar. Yine onlara emredeceğim de Allah'ın yaratışını değiştirecekler^^ nisa suresi.... ayet açık. Allah'ın seni yaratıp sana layık bulduğunu sen kul olarak haddi aşıp beğenmediğin için değiştirmeye kalkıyorsun. SAĞLIK İÇİN OLANLAR MÜSTESNA!!!

16.04.2024

Ne güzel algılara kapılmadan kendisiyle barışık,doğallığı ile mutlu, içi huzurlu bir hatunum canım kendim kusurlarımla çok güzelim kahretsin 😅🌸🩷

16.04.2024

Şey pardon bakar mısınız ? Alçak gönüllüğünüzü düşürmüşsünüz 🤭🤭😅😅

16.04.2024

herkes birbirinin aynısı oldu aq geçen twitterda rotinda diye bi kızla sevgilisini aldatan eleman vardı ama iki karı da birbirinin aynısı. herif karıştırıp yanlışlıkla sikmiş bile olabilir. korkunç. hepiniz sexdoll gibi aynı fabrikadan çıkmış gibi görünüyorsunuz.

16.04.2024

distopyada yaşıyoruz resmen

TÜM YORUMLARI OKU (21)