Araştırmacı Bekir Ağırdır, İnce, Erbakan ve Oğan İçin Oran Verdi

Konda Araştırma Yönetim Kurulu Üyesi Ağırdır, Muharrem İnce'nin Millet İttifakı'ndan, Fatih Erbakan'ın ise Cumhur İttifakı'ndan oy alabileceğini söyledi.

t24'ten Murat Sabuncu'ya konuşanAğırdır'a göre, Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'ın da gençler arasında oy potansiyeli var.

Ağırdır konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Her biri farklı ittifak ve potansiyellerin içinde güç bulacaklar. Millet İttifakı'nın eksikleri veya yapabildiklerine bağlı olarak bu dalganın 5 ile 7-8 puan arasına ulaşma potansiyelleri var görünüyor" dedi.

"Erdoğan'ın eski bildiği yöntemler artık çalışmıyor, kadrosu zayıfladı" diyen Ağırdır şöyle devam etti: "Erdoğan bugün başka ilişkilere, bağlantılara umut bağlıyor, artık meselelerden değil ilişkilerden güç alıyor."

Ağırdır ayrıca "Kürtlerin oyu olmadan muhalefetin kazanması mümkün görünmüyor" dedi ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyaretinin doğru bir adım olduğunu ifade etti.

Seçim Anketi: Seçim Öncesi Hangi Parti Ne Kadar Oy Alıyor, Hangi Cumhurbaşkanı Adayı Önde?
Anket: İmamoğlu ve Yavaş Formülünün Oylara Etkisi Ne Oldu?

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
21.03.2023

Bu haberden bağımsız olarak, ben CHP'nin HDP ile görüşme şeklini tebrik ediyorum. Meclise girmiş bir parti ile Meclis dahilinde muhatap olundu. Ayaklarına gidilmedi, gizli kapaklı görüşülmedi. Benim açımdan bu görüşmenin şekli çok önemliydi, şimdiye kadar gayet düzgün ve umut vaat eden hareketler yaptılar. Birileri gibi kandile kadar gitmediler, birileri gibi sınırda davul-zurna terörist karşılamadılar, birileri gibi megri megri söylemediler. Seçime kadar takip edeceğiz. Umuyorum bu gidişatı bozmazlar

21.03.2023

Taraf oldugun cok belli. Ben tarfafsız olarak soyluyorum akpnin ve chpnin hdp ile iliskisinin hicbir farki yok olayları çözmeye degil oy toplamaya yönelik ilişkiler.

21.03.2023

Boş boş konuşmuş... Kahvede de sorsan aynı yanıtı alırdın.

21.03.2023

:D hahah

21.03.2023

Dusuncem sudur ki hdpye gidilmesi haneye arti degil eksi yazar çevremde oy verecek muhalefet arayisinda ki çok fazla insan bu olaydan dolayi kkya mesafeli

iyi de Anadolu'daki seçmen zaten CHP'ye oy vermiyor, anketlerde CHP'nin oyu hala aynı. Anadolu'da iyi partiye oy veriyorlar ve Meral hanım tepkisini koyduğu için sorun yok. KK kendi başına görebilir dedi, Cumhurbaşkanı adayı olarak, meşrudur da. Neticede HDP oyları alamadan kimse seçimi kazanmaz.

TÜM YORUMLARI OKU (12)