Aras ve Songül Yaşayacak mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

SHOW TV ekranlarının kısa sürede sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Başrollerinde  Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan gibi başarılı isimlerin yer aldığı gençlik ve dram dizisinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 16. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölümünde; Arabadan son anda atlayarak kendini kurtaran Songül, durumu raporlamak için şubeye gittiğinde tüm ekip arkadaşları büyük şok yaşar.

Yılan ekibinin toplantısında Sadi en önde yer alırken Songül ise Yılan ekibi tarafından beklenmedik bir tepki ile karşılaşır. Diğer tarafta Melek'i kovan Aygün, Celal'in yazdığı yazılarla şok olur.

Meltem oynadığı oyunla Kıvanç ve Derya'nın yakınlaşmasını sağlarken Yaver ise Sadi'nin emriyle geçmişi araştırmaya başlar. Yaver'den aldığı bilgilerle Derya'nın karşısına çıkan Sadi yine de kendini ona inandıramaz.

Karabayır Lisesi'nde geçmiş bir kez daha gün yüzüne çıkarken 12-B sınıfını sürpriz bir misafir bekliyordur. Sınıfta patlamaya hazır olan silah herkesi

Nejat'ın odasında aramalara devam eden Songül dışarıdan gelen patlama sesiyle ne olduğunu anlamaz. Fakat bir daha o odadan çıkamayacağını bilmiyordur.

Dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Aras ve Songül'ün hastanede oluşu herkesi derinden etkiler.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi – 16.Bölüm Tanıtımı

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!