Aramızda Sapıklarla Yaşıyoruz: Çocuk Tacizcileri Sosyal Medyada Deşifre Ediliyor

Son günlerde yaşanan çocuk istismarı, kötü niyetli kişilerce internet üzerinden yapılmaya devam ediliyor. Bazı sohbet sitelerinde yaşanan diyaloglar iğrençliğin boyutlarını bir kere daha gözler önüne seriyor. Hiçbir utanma ve çekinme duygusu bulunmayan kullanıcılar, çocuk olduğunu belirttiği halde karşı tarafla cinsel sohbetler yapmaktan kaçınmıyor hatta bundan sapıkça bir zevk bile alıyor.

Ekşi Sözlük'te yazan bir kullanıcı da bu durumun farkına varıp bir deney, bir pedofili avı yapmaya karar verdi. Belli başlı sohbet sitelerine kız çocuğu gibi giren kullanıcılar, karşı taraftan gelen tepkileri derleyerek Ekşi Sözlük'te yayınladı. İfşa edilen konuşmalar insanın sakin kalmasını mümkün kılmayacak cinsten diyaloglar barındırıyor. Sohbeti gerçekleştirilen pedofiller ise elde edilen kullanıcı adı, Facebook hesabı, telefon numarası sayesinde ifşa ediliyor ayrıca https://www.ihbarweb.org.tr/ adresine ihbar ediliyor.

Biz bu içerik için alıntı yaparken içlerinden en yayınlanabilecek gibi olanları seçtik. İnsanın bir çocuk ile konuşurken asla sarf edilmemesi gereken cümleleri ve düşünceleri okurken sakin kalması mümkün değil. Ve burada sadece 4 tane örneği yayınlıyoruz. Detaylı yazılar için Ekşi Sözlük'te bulunan şu başlığı ziyaret edebilirsiniz:

https://eksisozluk.com/13-yasindaki-kiz-taklidi-yaparak-chate-giriyoruz--5138382?p=1

Çocuklara karşı yapılan cinsel istismar, en son 10 yaşındaki bir kızın mesaj yoluyla taciz edilmesi ile gündeme gelmişti.

Akıl Almaz İğrençlik: 10 Yaşındaki Kız Cep Telefonu Mesajlarıyla Tacize Uğradı

1. Örnek: 32 yaşında olduğunu söyleyen adam 12 yaşında olduğunu belirten kıza tacizde bulunuyor.

2. Örnek: Yine 32 yaşındaki bir adam yazıştığı 12 yaşındaki kızın yanında olmak istediğini söylemekten çekinmiyor.

3. Örnek: 10 yaşında olduğunu söyleyen bir kıza hiçbir utanma-çekinme duygusu bulunmadan açık açık cinsellikle ilgili sorular soran 32 yaşında bir adam...

4. Örnek: 58 yaşında olduğunu söyleyen adam, 13 yaşında olduğunu beyan eden kızı evine çağırıp barbie bebek almayı teklif ediyor.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
YORUMLAR
27.06.2016

Şimdi söyle bisey yapsak nasıl olur? Demiş ya kanı bozuğun teki evine geleyim mi diye. Bi adres versek, o kanı bozuk o adrese gelse, geldiği gibi konuşmasına fırsat vermeden ağzını yüzünü kana bulasak nasil olur? Bu durumda ben suçlu olurum dimi?

27.06.2016

Allah için yapın lan

Pasif Kullanıcı
28.06.2016

"10 yaşında çocuğun elinde tabletin ne işi varmış?" diyen kafayla "gecenin 3'ünde kadın haliyle sokakta ne işi varmış?" diyen kafa, aynı kafa.

30.06.2016

bunları yapanlarda aynı kafalar ne yazık ki

Pasif Kullanıcı
27.06.2016

5 sene falan once bende benzer birsey yapiyordum. Facebook ya da benzeri sitelerde fotolarin altina ya da baska sekillerde yorumlarla taciz eden kisilerin bir sekilde iletisim adreslerini alip ailelerine ulasiyordum. En az 50 kadin ile konustum kocaniz bunu yapiyor falan diyerek ve sayisiz mailim var emniyete yolladigim. Tum konusmalari hem emniyetle hemde adamlarin esleri veya aileleri ile paylasiyordum. Ama ne ailelerden ne de emniyetten hicbir islem olmayinca bu sefer kendim sahsen gittim savciliga adam bana '' senin yaptigin suc, bir kisiyi sahte bir profil ile tahrik ediyorsun sonrada sikayet ediyorsun'' dedi. Adamlari zaten sapik olduklari ve milleti taciz ettikleri icin sectigimi soyluyorum ve onun da goruntulerini sunuyorum ama buna ragmen hicbir islem yapilmadi. Bircogu hala elimde hatta biri vardi ''ufurukcu, cinci hoca'' 13 yasinda bir kiza tacizde bulunyordu ve bende 16 yasinda bir kiz taklidi yaparak konustum. Webcam actirip hem yuzunun hem de taciz aninin fekran goruntusunu aldim.Adamin ailesine ulasamadigim icin kendisine soylemistim savciliga veriyorum seni diye. ''Selam da soyle'' cevabini savciya okuttum. ''Aleykum Selam'' dese sasmazdim yani emin olun.

Pasif Kullanıcı
27.06.2016

http://goo.gl/RLEwae ve http://goo.gl/mb3WS7 bahsettigim ufurukcu sahtekar. http://goo.gl/O4p0TQ (buda kamera actiginda yuzunun goruntusu) sanirim 2010 yada 2009 yili hatirlamiyorum tam olarak tarihi suan zaten msn de yok artik.

TÜM YORUMLARI OKU (154)